Polako ali sigurno ulazimo u groznicu zvana “doček Nove godine”. Ostalo je nešto više od mesec dana do najluđe noći, ali se haljine i nova odela uveliko kupuju. Opet sve to ne ide bez dobre muzike i zabave.

Nema sumnje da će glavna atrakcija na ispraćaju stare i dočeku nove, biti bard estrade Mitar Mirić! Tim nastupom će započeti njegova, sada već ko zna koja po redu, australijska turneja.

Mitar Mirić sa muzičkim velemajstorom Sinišom Džavićem

Mitar će za najluđu noć pevati u Maddingtonu (Pert), ali će imati i ogromno “pojačanje” u likovima kakvi su Vlatka Karanović, kraljica krajiške pesme (o njoj će biti reči posebno budući da ostaje duže u Australiji), te bračni par iz Perta Snežana i Goran Hubana i velemajstor harmonike, profesor muzike Siniša Džavić. To garantuje provod za pamćenje.

Za Božić, 7. januara Mitar će nastupiti u Melburnu – sala Srpske pravoslavne crkve “Sv Đorđe” St Albans, potom za doček Srpske nove godine, 13. januara, goste će uveseljavati u Sportskom centru Bonnyrigg (Sidnej). Sledi nastup 14. januara u Adelaidu u Balkan Expressu. Na svim nastupima gost će mu niti prelepa Vlatka Karanović i, naravno, nezamenjivi Siniša Džavić.

Da li će biti još nekih nastupa o tom-potom, ali je sigurno da će gostovanje Mitrovo izazvati veliku pažnju i interesovanje.

Pratite Svet Australia za dodatne informacije.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila