SVI SU IZGLEDI DA JE NA POMOLU VELIKI HIT

Posle hitova “Nagazna mina” i “Crkva malena”, popularna pevačica Mala Cana, snimivši novu pesmu “Zemljotres”, krupnim koracima grabi ka velikom uspehu!

Mnogi misle da pesma miriše na hit, jer od kako je 3. marta BN TV Music postavila snimak na svom YouTube kanalu, pregledi su samo za 1 dan, dostigli su oko 15.000. Kako emisija još nije išla, biće emitovana tek 7. marta, to pokazuje da pesma bez premijenog izvođenja, bez reklame, odlično napreduje, jer se pregledi i dalje brzo penju…

Tekst i muziku za pesmu “Zemljotres” uradio je Dragan Vasić Caki uz male korekcije Andrije Bajića koji je prilagodio Maloj Cani.

Aranžman i snimanje uradio je provereni majstor Borislav Boca Tomašević u njegovom studiju u Rumi.

U dogovoru sa direktorom produkcije BN TV Music iz Bijeljine Draganom Dmitruk Čičkom pesma će biti izdata za istu produkciju.

Na pitanje da li je zadovoljna sa novom pesmom Mala Cana je u njenom uvek veselom stilu odgovorila:

“Naravno da sam zadovoljna i prezadovoljna. Priželjkivala sam ovako nešto, pesmu koja će oslikati mene i moj temperament. Jako verujem u nju! Jedva čekam da krene i poleti ka mojoj publici koja me verno prati i voli. Moj komozitor Andrija Bajić i predsednik Udruženja estradnih umetnika Srbije, priprema ovih dana, još jednu veselu pesmu za mene, koju ću uskoro snimiti i čemu se jako radujem.”

Pitali smo i Andriju Bajića koji je komponovao veliki hit “Nagaznu minu” za Malu Canu i Boru Drljaču, (ima preko milion pregleda na YouTube), koliko je teško napraviti dobru pesmu posle hita tih razmera i on je rekao:

“Jeste veoma teško, posle velikog hita, uraditi dobru pesmu, koja će nastaviti kontiunitet prethodne. Prema prvim naznakama, postigli smo pun pogodak. Mala Cana pored obavljanja posla sekretara Udruženja estradnih umetnika Srbije, nastavlja zvezdanim tempom, što vodi potpunom uspehu, a to je za svaku pohvalu, ja joj čestitam!”

Uz bezbroj pozdrava koje su oboje uputili našim čitaocima, Mala Cana je još rekla:

“Srećna sam i presrećna, hvala svima koji me podržavaju, slušaju i vole. Sve vas ljubi i voli vaša Mala Cana.”

I ovoga puta, Mala Cana nas je uverila da dobra narodna pesma, poletna i pozitivna, nedostaje našoj muzickoj sceni, da je publika traži, prihvata i voli. Ostaje nam samo da joj poželimo mnogo sreće i uspeha…

Poslušajte i pogledajte “Zemljotres” i molimo za komentare:

Slavica MOMAKOVIĆ

 

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila