Pevačica je nakon dva spontana pobačaja u sedmom mesecu trudnoće, sredinom osamdesetih godina utehu potražila u Domu za nezbrinutu decu.

Vesna Zmijanac decenijama krije da je othranila jednu devojčicu koju su napustili roditelji. 

Pevačica je nakon što je dva puta izgubila bebu u sedmom mesecu trudnoće sredinom osamdesetih, utehu našla u mališanima iz Doma za nezbrinutu decu u Zvečanskoj.

Kako je ispričala žena koja je u to vreme radila u toj ustanovi, Vesna je skoro svakodnevno dolazila deci u posetu, donosila im je garderobu, igračke, slatkiše, a posebno se zbližila s jednom devojčicom. 

Nakon nekog vremena Zmijančevoj je bilo dozvoljeno da svoju mezimicu vodi sa sobom kući. Provodile su dosta vremena zajedno, dete je bilo presrećno s pevačicom, koja je bar na neki način pokušala da joj nadomesti roditeljsku ljubav. Vesna je znala često da je odvede i na izlete, finansirala je sve što je bilo potrebno, a u jednom trenutku je poželela i da je usvoji.

Međutim, početkom 1989. Vesna je na svoju veliku sreću ponovo zatrudnela. Pevačica je tada morala da se odvoji od devojčice iz Zvečanske, jer je trudnoću održavala u bolnici u Zagrebu. 

Pomagala joj je i kad je rodila ćerku Nikoliju. Njih dve su i dalje u kontaktu.

– O tome nikada nisam pričala, ne volim da pravim pompu oko toga. Mogima sam pomagala, naročito deci kojoj je bilo teško. Istina je da sam se vezala za jednu devojčicu, čujemo se i dalje ponekad… – rekla je Vesna Zmijanac. 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila