Slavno ime Ane Bekute, čuveno je po maestralnim interpretacijama, brojnim hitovima za sva vremena, jedinstvenoj, prelepoj boji glasa, višegodišnjem žiriranju u “Zvezdama Granda” arhivskim snimcima za radio TV Beograd, milionskim tiražima ploča, brojnim TV učešćima, mnogim nagradama i priznanjima, prepunim solističkim i drugim koncertima, damskom izgledu. Godinama uživa veliko poštovanje među nebrojenim fanovima u Srbiji, regionu i širom dijaspore… Kada pomislimo na nju, moramo se setiti njenih fantastičnih hitova: “Ja nisam rođena da živim sama”, “Ti mi trebaš”, “Rano moja”, “Bekrija”, “Ostavljena ja”, “Veseljak”, “Imam jedan život”, “Oluja”, “Kralj ponoći”, “Zlatiborske zore”, “Zavoleh te”, “Sve sam stekla sama”, “Treba vremena”, “Crven konac”, “Brojanica”, “Manite se ljudi”, “Umri muški”, “Uspomene”, “Što je moje, to je samo moje”, “Tvoja zauvek”, “Opet imam razloga da živim”, “Hvala ljubavi”, itd… Mogli bismo još dugo da nabrajamo njene popularne pesme i da govorimo o priznatim delima iz njene grandiozne karijere, ovoga puta  razgovaraćemo o dolazećem mega koncertu.

Iako Ana još uvek ne daje intervjue jer je u žalosti (odložile smo ga za kasnije), zamolila sam je uz dužno poštovanje njene privatne situacije, da izjavu da, za naš Portal, povodom predstojećeg veličanstvenog koncerta “TRI DIVE” sa Vesnom Zmijanac i Snežanom Đurišić 5. novembra u Compass Areni, što je ona, kao poznati visoki profesionalac prihvatila.

Vaš dolazak Ana u Čikago sa Vesnom Zmijanac i Snežanom Djurišić izazvao je nezapamćeno interesovanje, jer tri mega zvezde, tri zlatna glasa, da se čuju na jednom mestu nesvakidašnja je pojava. Kako se osećate pred koncert koji je po svemu unikatan i po mnogima umetnički događaj godine u Americi?

Drago mi je i neizmerno sam srećna i zadovoljna, što je koncert nas tri, izazvao toliko pažnje i interesovanja, mislim da se to dešava prvi put u novije vreme, koliko se ja sećam muzičkih događaja. Jedan takav koncert je vrlo mudar markentiški potez gospodina Reja i njegove organizacije i izuzetno mu se radujem.

Kako je osmišljen koncert, šta će publika koja vas nestrpljivo očekuje moći da čuje te magične noći?

Što se repertoara tiče, spremamo iznenađenja, biće tu pevanja jedna drugoj terce, pevaćemo pesme, recimo moju strofu i refren, pa će nastaviti Snežana, pa će nastaviti Vesna i tako redom. Uglavnom, spremamo jedan blok takvih pesama, gde će publika uživati a naravno i mi. Jer se nas tri toliko dugo poznajemo i uglavnom znamo šta će koja da peva od nas i znamo repertoar, tako da nam to neće biti nikakav problem.

Imate li poruku za publiku u Čikagu i Americi i za naše čitaoce širom sveta, Portala “Svet Australia”?

Naravno da imam poruku za publiku u Americi, a ona glasi: “Jedva čekam da vas vidim i zagrlim svojom pesmom i očekujem da mi ispunite dušu, što ja želim da se desi i vama.

Takođe, pozdravljam Portal “Svet Australia” i naše ljude u celom svetu”.

 

Slavica MOMAKOVIĆ 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila