Koliko bi bilo lepo kada bi svaki dan, svet se radovao i slavio nekoga ko je kao naša Biljana Krnceska.


Na današnji dan u Prilepu, Pelagoniji, najvećoj makedonskoj ravnici, rodila se ona – Biljana Krnčeska. Svoje detinjstvo, mladost i sve što je ostvarila, tokom svog i te kako bogatog života, Biljana nosi dostojanstveno i ulepšava svet. Dama koja svojim stilom, intelektom, hrabrošću, odanošću i jednom čistom i bogatom dušom, sva dešavanja radosti i aktuelnosti na jedan posebno lep i suptilan način, već godinama, kroz svoj novinarski rad deli sa čitaocima kako u svojoj zemlji Makedoniji tako i širom sveta.
Žena sa bogatom karijerom, novinar, voditelj, urednik i neko ko svoju struku poštuje iznad svega. Smela i hrabra, onde gde drugi ćute, Biljana jasno i hrabro podigne glas protiv nepravde. Voljna uvek da pomogne i podeli svoje znanje i umeće sa svojim kolegama i prijateljima.


Danas, na ovaj dan, slavićemo sa našom dragom Biljanom njen rođendan u svoje ime i u ime svih naših zajedničkih prijatelja od srca da joj poželimo da nastavi da obogaćuje kako svoj zivot, tako i sve nas koji je cenimo, poštujemo i volimo.

Biba sa majkom Verom

Biba sa ćerkom Adelom

Draga naša Biljana, potiče iz divne porodice iz jednog od najlepših krajeva  brdovitog Balkana, iz makedonskog dela koji je i te kako bogat kako kulturološkim, istorijskim, duhovnim i vrednim i čestitim ljudima, nije ni čudo da je danas to što jeste.
Svoj Prilep, Kuršumli han, Sahat kulu, Kuću Baktašovci i Mogilu nikada nije htela ostaviti i zameniti za neko drugo mesto ili državu. Da li je ta odanost i patriotizam  nju oblikobao u to što jeste, sigurno da!


Uvek pronalazi nove prilike u svom životu i nosi ih sa istom energijom. Čovek, upoznavanući je više i više, zavoli nešto o čemu nikada nije razmišljao. Biljanina inspirativna energija je tako moćna, da odatle proizilaze mnogi odgovori za sva njena  lepa dela koja svakodnevno pokazuje i deli, kako na poslovnom polju tako i kroz deo njene privatnosti. Žena koja vlada scenom ma ko bio ispred nje.

Zahvaljujući njenom radu i učešću platforma Portal SVET AUSTRALIA sa ponosom može svakodnevno, kvalitetnim i veoma edukativnim člancima da obrađuje, informiše sve nas koji pratimo njen rad, kako sa terena na kome je urednik, tako i van prostora Makedonije.

Otkriću jednu malu “javnu tajnu”, da Biljana ima jedan fantastičan talenat za reklamni deo koji i te kako profesionalno radi i miljenica je velikog broja svih nas koji je pratimo na  njenim profilima.

Pokraj svih njenih obaveza uvek je spremna da pruži ruku svima kome je potrebna, pogotovo kada se radi o  uspehu. Veliki je hedonista i ljubitelj  pravih vrednosti. Život ju je naučio da zna kako se treba izboriti sa vetrenjačama i kada god može i zatreba da i učini doprinos za mlade talente, zna i te kako da se bori.
Fantastičan osećaj ima za komunikaciju, za javnost koja je i te kako važna za novinarstvo. Brzo rezonuje kako ljudi misle i zašto tako misle, a ujedno poseduje skromnost  i objektivnost. Sve sto radi, radi sa izuzetnim poštenjem, ma koliko to od nje oduzimalo.

 

Biljana je novinar koja po svojim merama uvek gradi drugačije od jučerašnjeg i zato vredno je pročitati svako njeno napisano slovo.

Danas kad svoj život ispunjava i sa još jednom godinom uspešnog života i rada od srca joj želimo da njen divan dan proslavi u najlepšem raspoloženju i da nastavi stopama kojima je sigurno hodala kao i do sada.
Uz želje da živi još dugo, dugo i da uvek bude svoja, originalna, mudra. Stroga, iskrena i jednostavna. Srećan rođendan❤️Slađana BOJOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila