Za sve one koji vole glamurozan doček Nove godine, ne postoji bolje mesto nego Emerald Receptions u Thomastown-u, koja važi za jednu od najlepših i najmodernijih sala u Melburnu. Sve je tamo na vrhunskom nivou, počev od posluge, dizajna, atmosfere, do izbora jela i pića.

Da sve bude tip-top postaraće se i muzička ekipa koju čine poznata imena makedonske estrade a koja već nekoliko godina žive u Australiji. U pitanju je vrckava i vrhunska show-girl Tatjana Lazarevska čiji je repertoar pesama u koje spada i nekoliko njenih ličnih hitova, mnogo veći i raznovrsniji od same makedonske muzike. Tajči je baš što se ono kaže all-rounder, plus je sama po sebi neverovatno vesela i gotivna osoba.


Njen kolega po mikrofonu a takođe i bračni drug, Novica Vasilevski biće muški glas na dočeku. I on je popularno ime estrade koji iza sebe ima nekoliko evergreen hitova.

Da pesma ima prikladnu pratnju, pobrinuće se velemajstor saksofona Seko Đipsi sa kolegom na klavijaturama Nikolom Stavrevskim, istaknutim članom makedonske zajednice koji je, ujedno i organizator spektakla u najavi.

Nema sumnje da će to biti nezaboravan ispraćaj sumorne 2021. i doček 2022. za koju se nadamo da će bar malo biti bolja.

Dakle, nemojte oklevati, već zovite na telefon: 0420 641 877 (Nikola) i na vreme obezbedite mesto sa prijateljima i rodbinom. Vremena je sve manje, ono prosto leti!


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila