Dobili smo informacije iz prve ruke, direktno od ogranizatora turneje Dragane Mirković koja je trebala da se održi u martu ove godine ali odložena zbog pandemoje Korona virusa koja je proglašena u čitavom svetu.

Važno je napomenuti da Draganina turneja NIJE OTKAZANA kako neki pogrešno tumače, već jednostavno ODGOĐENA do onog trenutka čim se stvore uslovi za letove između Evrope i Australije, odnosno kad se skine ograničenje o broju posetilaca.

  • Dragana definitivno dolazi u Australiju. Svet Australia će biti prvi obavešten o svim detaljima, dakle, datumima, mestima i sve što ide uz to – reči su jednog od organizatora sa kojim sam jutros razgovarao.

Ono što je važno, napomenuo je moj sagovornik, svi oni koji žele da vrate karte dobiće novac natrag a što je još važnije, oni koji žele da iste čuvaju, one će biti važeće.

Organizatori, koji su i samiu pogođeni i zatečeni kao i sama pevačica i mnogobrojni obožavaoci, iskreno se nadaju da će Dragana u Australiju stići, čim pre.

Znači, da ponovimo još jednom – u cilju sprečavanja špekulacija, Draganina australijska turneja nije otkazana već odgođena!

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila