Bez obzira da li imate 17 ili 70 godina, a ljubitelji ste dobre muzike i provoda, u subotu, 28. septembra, obavezno krenite ka melburnškom naselju Spotswood. Tamo ćete sigurno doživeti provod za pamćenje.

Sledeći vikend je u Viktoriji takozvani „long weekend“, što će reći da počinje od petka kada je državni praznik zbog Footy finala i završava u nedelju. Međutim, ono što nas interesuje jeste činjenica da je estradna umetnica Tatjana Lazarevska, posle dva izuzetno uspešna pokušaja sa šouom zvanim „Balkan Beats Night Party“, odlučila da to postane tradicija. Štaviše, i pratnja joj je ista – raznovsrni BiH muzičar i pevač Admir Tokić. Kažu da se tim koji pobeđuje nikada ne menja.

Ovo druženje naših iseljenika iz svih krajeva bivše YU, ovoga puta, ima i svečani karakter. Makedonska barbika, kako Tatjanu najbliži prijatelji nazivaju, nedavno se vratila sa blic boravka u Makedoniji gde je snimila i spot za pesmu „Instagram“ koja se već uveliko vrti na tamošnjim radio stanicama i TV kanalima. U prevodu, već je postala hit. Ovoga puta ona će taj hit uživo promovisati i ovdašnjoj publici, odnosno gostima koji u subotu dođu na, kako obećava, nezaboravno druženje.

Repertoar od Tatjane je prebogat i obuhvata, osim makedonskih i sve hitove Ex-Yu koji su postali evergreen. Činjenica da je ona u samom vrhu ovdašnje iseljeničke estrade i da podjednako, osim makedonskog, barata i srpskim jezikom, daje nam za pravo da kažemo da će ovo biti ponajbolja zabava jer, ne kaže se uzalud, treća sreća!

Dakle, u subotu, krenite ka Spotswood-u i nećete se pokajati. Šou počinje u 20 časova, a adresa je: Spotswood Hotel, 62 Hudskons Rd. Spotswood. Pogledajte na flyer-u uz ovaj članak (kliknite na fotku da uveličate).


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila