Pripremila: Slavica MOMAKOVIĆ

 

RAZVIGOR RAŠKO SPASOJEVIĆ 

Dragi moji širom sveta, minula godina nikom neće ostati u lepom sećanju… i neponovila se… Ali zato, svi sa nestrpljenjem očekujemo Novu 2021. godinu, uz nadu za lepše i bolje sutra. Uz srdačne pozdrave, želim vam dobro zdravlje, život bez problema i srećnu Novu godinu!

VESNA ĐOKOVIĆ

Mislim da svi čekamo da 2020. godina odnese sve loše događaje i probleme sa kojima smo bili suočeni. Uz nadu za bolje i lepše sutra, za bezbrižnu budućnost želim svima da vam život bude lepa i vesela pesma… Srećnu Novu 2021. godinu uz zdravlje i veselje, od srca želi, Vesna Đoković.

BANE ĐORĐEVIĆ 

U Novogodišnjoj noći poželeo bih svima, da imaju kraj sebe one koje najviše vole, da u ponoć nazdrave za ljubav i sreću i zdravlje cele planete. Da nauka bude još bolja i pobedi viruse!

Nama muzičarima zapisano je negde u zvezdanim mapama, da muzikom usrećujemo ljude ali i nas… U to ime sa muzikom u srcu, i zdravicom u ruci  – Živeli! Srećna Nova 2021. godina!

ZORANA BOJANOVIĆ 

Pozdravjam sve ljude dobre volje, uz želju da im Nova 2021. godina bude srećna i uspešna. Živi bili! Zorana

BRATISLAV DUNKIĆ 

U Novoj godini poželeo bih svima; prvo zdravlje i ljubav, pa onda da čitav svet ima pravo na rad i lično dostojanstvo da bi mogao da preživi. I da se nikada ne povrati 2020. godina! Srećna Nova 2021. godina!

SESTRE DANICA I VALENTINA SPASOJEVIĆ 

Sve što je bilo treba ostaviti iza nas… gledati u bolju i svetliju budućnost. U Novoj 2021. godini želimo svima puno zdravlja, ljubavi i veselja…

Vole vas, sestre Spasojević.

DUŠAN  DELIĆ – DUKE OF CHICAGO

U Novoj 2021. godini, čitavom čovečanstvu želim da pobedimo Koronu, da se vrate sreća i bezbrižnost u naše živote, a ljubav da nam zrači i greje srca cele planete.

Specijalno ovom prilikom, želim da pozdravim sve prijatelje i obožavaoce moje umetnosti, da nam svima Nova 2021. donese sreću, zdravlje, veselje i blagodet Božiju. Hristos se Rodi!

LJUBIVOJE ŽAKA SRETENOVIĆ -Tekstopisac

PRIJATELJI MOJI MILI 

Nemam ništa da vam dam,

Osim srca mog, 

I jedan topli blagoslov,

Nek vas čuva Bog.

 Ref;

 Prijatelji moji mili,

Ko pčele se vi rojili,

Nikad pravih dosta nije,

Daj za sreću da se pije.

 

Nemam kuća ni imanja,

Ni zlata ni para,

Al’ vam svima zato želim,

Mnogo sreće zdravlja.

 

U meni je duša čista,

Ko izvorska voda,

Želim da vas uvek prati,

Mir, spokoj i sloboda.

Ukinimo granice, pobedimo glad, mržnju, nek zavlada ljubav medju narodima! Mislimo kao deca, jer njihova misao je najčistija.

Živeli! Srećna Nova 2021. godina!


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila