Na nedavno održanom svetskom prvenstvu u fudbalu u Rusiji, nagledali smo se svega i svačega. Osim jurnjave za loptom koju su u moje vreme zvali bubamara, bilo je tu niz drugih sadržaja. Od kulture, muzike, izložbi, ludovanja hrvatske predsednice Kolinde, do zabrane od strane Putina da Ruskinje ostaju trudne u seksualnim kontaktima sa strancima.

Reprezentacija Srbije je prošla kako je prošla – znamo svi, neslavno. Međutim, daleko od toga da nije bilo onih koji su makar i na bizaran način, nastojali skrenuti pažnju na sebe.

Tako je kontraverzna pevačica ili, šta li je, Jelena Karleuša, u znak podrške „Orlovima“, ni manje ni više, skinula sve sa sebe, pa u tom Eva izdanju, svoje telo ofarbala u srpsku trobojku sa grbom. Sad, da li je to bio performans za njenog muža, beka nacionalnog tima, Duška Tošića ili puka želja da pokaže svetu šta ima da mu ponudi, ostaje nam samo da nagađamo.

Uz napomenu da pevačica koja nema dlake na jeziku, a sudeći po fotkama i rezultatu Brazil depilacije, ni na ostalim delovima tela, ima dve ćerke školskog uzrasta i verovatno razumeju sve to, pitam se da li je ovo stvarno Jelena Karleuša u prirodnom izdanju ili je fotošop imao pune ruke posla.

Očekujem vaše komentare.

Izvinite ja, onako, u prolazu!

RADE BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila