Popularnoj i cenjenoj pevačici Snežani Babić – Sneki, uručena je “Estradna nagrada za životno delo” od Saveza samostalnih sindikata Srbije i “SEMUS”-a – Saveza estradnih muzičkih umetnika  Srbije.

Povodom toga Sneki je ekskluzivno za naš portal izjavila:

“Zahvaljujem se SEMUS-u, mojim najmilijima  i najviše mojoj divnoj i vernoj publici, koja je uz mene i moju karijeru svih ovih decenija. Srećna sam što su prepoznali moj profesionalni rad i trud, da muzici dam najbolje od sebe. Hvala svima, a najviše, HVALA MUZICI”!

Važno je istaći da je Sneki pored mnogih nagrada i priznanja u svojoj bogatoj karijeri, dobila Estradnu nagradu Srbije! Snimila je mnoge šou televizijske programe, značajan broj spotova, takođe i velike hitove; izdvojićemo nekoliko: “Takni me takni”, “Caki Cale”, “Neka stari ko voleti ne zna”, “Sve mi ravno do Kosova”, “Dušo moja tanana”, “Namigni mi namigni”, “Harmoniko sviraj sama”, “Kuća”, “Tuđina” i mnoge druge. Na svojim albumima pojavljivala se i kao kompozitor i tekstopisac. Igrala je u filmu “Tesna koža 4”.

Sarađivala je sa najznačajnijim kompozitorima i tekstopiscima, to su: Marina Tucaković, Futa  Radulović, Miša  Mijatović, Dobrivoje Doca Ivanković, D. B. Braja, Saša Popović, Aca Korać, Peđa Medenica, Mile Bas, Zlaja Timotić itd…

Sneki je ostavila nemerljiv trag u narodnoj i pop muzici, zato je mnogo voljena i poštovana pevačica ,kako od svoje publike, tako i od kolega i muzičkih stručnjaka! 

Snežani Babić – Sneki, u ime redakcije portala Svet Australia čestitam “ESTRADNU NAGRADU ZA ŽIVOTNO DELO” i želimo joj srećne Novogodišnje praznike!

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila