Pevač iz Srbije koji je nenametljivo stekao simpatije kolega i poznanika za svega nešto više od šest godina boravka u Australiji, Enver Enko Tarakaj, spada u one retke osobe koje se ne libe otvoreno reći svakome svoj stav i mišljenje. Mada zvanično živi u  Sidneju, veoma često je i u Melburnu koji je, kao što znamo, muzička Meka za estradu, bilo domaću, bilo uvoznu.

Sa suprugom Rabijom često posećuje sidnejske restorane

Sa ćerkama

Poznat je po svom ekscentričnom načinu oblačenja, voli da izađe u restoran, bilo sa suprugom Rabijom i ćerkama Dijanom i Aldijanom Dadom Pešić, bilo sa društvom. Obožava i sport gde mu Novak Đoković apsolutni favorit. Ponosni je deda na svog unuka.

Sa Hankom Paldum

Sa najboljim menadžerom na svetu Hamdijom Beširevićem

Sa Kristinom Bella nastupa u Sidneju

Zbog svoje šaljivosti jako je omiljen kod kolega sa kojima ima korektan odnos.

Ponosni deda sa unukom

Enko je pratio mnoge poznate pevače iz starog kraja koji su gostovali u Australiji i svako od njih je imao samo reči hvale za njegove glasovne mogućnosti. Poznato je, takođe, da Enko voli da putuje pa je tako za ovo kratko vreme života u Australiji, u Srbiji boravio više puta nego neko za dva života.

  • Trebao sam za Srbiju u aprilu, ali nas zadesi ovo zlo i sada u kući ubijam dosadu. Čim se otvore letovi odoh do Srbije gde sam već imao zakazane neke svirke – kaže Enko koji je nedavno pokrenuo škakljivu temu o tome ko zna da peva i svira među našim iseljenicima sa prostora bivše YU, ali su usledili „diplomatski odgovori“, jer niko nije hteo ili nije imao petlju da se javno izjasni.

U svakom slučaju, želimo Enku da se što pre lati mikrofona pošto baš ume da peva, makar u vidu video spota putem socijalne mreže. Dok ne prođe korona virus.

R.B.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila