Bez obzira što nas je napustila i u muzičkom smislu u Australiji napravila ogromnu prazninu, čini mi se da je povratak dinamitne Rumunke Kristine Voicu u SAD, bio pun pogodak. Njena popularnost je doživela meteorski uspon od trenutka kada je u popularnoj emisiji “Nikad nije kasno” ušla u Grand finale. Od tada je prepoznaju na ulici, u prodavnici… postala je svetski poznata.

Kada sam je danas kontaktirao i zamolio da kaže par reči o svom trenutnom statusu, Kristina Bella kako je prijatelji zovu, a oni bliski poput mene i Kiki je izjavila:

– Šta da ti kažem; od nove godine sam radila po Americi, svaki vikend na drugom mestu. Retko dva-tri vikenda u istom gradu…

Prezadovoljna sa popularnošću  koju sam stekla otkad sam bila u NNK!  Sad na leto dolazim u Rumuniju gde već imam svaki vikend planiran do kraja avgusta… u isto vreme planiram snimati pesmu. Nadam se do kraja juna ce biti gotova, ali o tome kad dođe vreme. Radiću malo i u Makedoniju i tako cu iskombinovati posao i provod!  

Po povratku u Ameriku već imam  dogovorene nastupe od septembra pa na dalje!  Već sam ugovorila novu godinu u Arizoni,  posle toga nadam se da ću doći da vas vidim u Australiju…

Presrećna sam za sve sto mi se dogodilo otkad sam napustila Australiju ma da mi jako nedostaje publika iz Australije i naravno nekoliko prijatelja koje mogu na prste izbrojati! 

Žao mi je što NNK nema neku emisiju gde bi učestvovali finalisti iz prethodne godine jer puno, baš puno ljudi mi pišu da nedostajem na sceni i da bi voleli da me češće gledaju!  

Ovim putem želim da se zahvalim svim ljudima koji me prate i zaista vole moj rad a u isto vreme zahvaljujem se Bogu što me uputio u ovu emisiju, kao i kolegenici Danijeli Dani Vučković koja neumorno pomaže svojim kolegama! 

Želimo Kristini od srca da joj se zacrtano i ostvari. Pa da nam se javi sa ponekom egzotičnom fotkom sa boravka u Evropi.

Rade Berak


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila