Stojanka Novaković Stoja nezadovoljna svojom linijom bacila se na prilično rigoroznu dijetu, pa joj toliko joj nije bilo dobro da je zaglavila i u Urgentnom.

“Stoja je kao i većina nas tokom ovih zimskih praznika dala malo više oduška, pa je nabacila koji kilogram viška. Ona je zapela da mora da smrša iako se ne vidi da se nešto preterano ugojila. Izbacila je sve što ne sme da jede. Ali, to njenom organizmu baš i ne prija. Zavrtelo joj se u glavi, pala je čak, ali kad se Igor prepao ona je govorila da prolazi i da joj nije ništa. On se baš uplašio i nije hteo da čuje za njene izgovore”, počeo je izvor blizak paru, pa dodao:

“Bez razmišljanja se obukao i naterao je da krenu kod lekara. Na putu do bolnice Stoji je bilo muka, što je Igora još više prepalo. U Urgentnom centru su je odmah primili i uradili joj detaljne analize. Na kraju se ispostavilo da je kolabirala od gladi jer je dijeta bila šok za organizam. Igor je poludeo i odmah joj je rekao: ‘Neću više da te vidim da držiš dijetu!’ On je stvarno mnogo voli i mnogo brine za nju i ne shvata što se glupira sa gladovanjem kad nju narod voli zbog hitova i harizme, takvu kakva jeste, opušten i prirodna”, zaključio je izvor koji je zatim napomenuo i da je Stoja tada obećala suprugu da će od sada bolje paziti na sebe.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila