Folk pevačica Goga Sekulić i njen muž Uroš Domanović nedavno su krstili sina Vasilija Andreja u manastiru Ostrog, a nakon to ga su to proslavili sa prijateljima i rodbinom u Beogradu.

Tom prilikom su delovali srećno i zadovoljno, ali nešto izgleda ne štima u njihovom braku.

– Sve je bilo idealno. Zajedno su boravili u Beogradu, pa su išli u manastir Ostrog da krste dete, a onda su organizovali i proslavu. Delovali su srećno i zaljubljeno, baš su bili skladni. Videlo se da se lepo slažu i dogovaraju o svemu, međutim nešto je puklo. On je iznenada otišao u Švajcarsku, a Sekulićeva ga je odmah posle toga otpratila sa društvenih mreža – objašnjava za “Kurir” izvor i dodaje:

– Oni su na početku veze napravili dogovor da mogu slobodno da se bave svojim karijerama. On regularno ide na pripreme i bavi se profesionalno svojom akademijom, dok je Goga prinuđena da ostane u Beogradu jer je nedavno izdala pesmu, a vratila se i nastupima. Čini nam se da je Urošu to zasmetalo i da je zbog toga napravljena frka. Njemu ne prija medijska pažnja, jer ne voli eksponiranje, a toga je bilo dok je boravio u Srbiji. Svestan je s kim živim, ali nije očekivao da će mu toliko smetati – tvrdi izvor.

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila