Pevačica Ana Sević već više od mesec dana provodi vreme u izolaciji sa ćerkicom Lorenom i izabranikom Danijelom. Oni će prvomajske praznike proslaviće skromno i porodično, uz hranu i piće u svom dvorištu.

Sevićka je istakla da joj muški poslovi ne padaju teško i nikad se ne libi da ih radi.

Da li si nekada ranije držala bušilicu, mešala malter, radila bilo šta od muških poslova?

– Jesam žena, ali ne libim se da radim sve što je potrebno. Umem da promenim osigurač, sastavim delove nameštaja, krečim i lepim tapete – ispričala je Ana.

– Kako ćeš proslaviti Dan rada?

– U dvorištu, sa porodicom. Mada, na ovaj porodični karantin smo već oguglali – rekla je ona, pa otkrila na šta je potrošila prvi honorar.

– Najslađi novac sam zaradila sa 25 godina, kada sam imala svoju prvu veću svirku. To je bilo za doček Nove godine u jednom hotelu na Kopaoniku. Reći ću vam da je honorar bio dovoljan za jedno dobro putovanje, šoping i prvi profesionalni mikrofon – rekla je pevačica.

– Šta ti najteže pada u karantinu?

– Najteže mi pada to što ne možemo da se vidimo sa mamom i bakom, koje Loreni užasno nedostaju. Takođe što ne mogu da otputujem, recimo negde na more. Fale mi taj miris i šum – priznala je pevačica i otkrila da li se ugojila u izolaciji.

– Ove zime sam mnogo smršala, dala sam sebi oduška još pre nego što je počela samoizolacija. Karantin me je vezao za frižider i često se šalim da moj frižider dnevno ima najviše pregleda – ispričala je Ana kroz smeh.

Šta ćeš prvo uraditi kada prođe vanredno stanje?

– Otići ću da vidim mamu i baku, a onda ću uzeti pasoš u ruke i otputovati na more. Sa maskom, podrazumeva se – kaže Ana Sević.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila