Anastasiji Ražnatović preselila se nedavno u luksuzni stan u jednoj od najskupljih zgrada u prestonici na Vračaru, a komšije su otkrile da mlada zvezda živi potpuno u ilegali i da je u kraju retko viđaju. Ražnatovićevu najčešće vide u automobilu kada izlazi iz zgrade, a o njoj uglavnom imaju lepo mišljenje.

Njena prva komšinica otkrila je zbog čega voli Anastasiju, kao i da se prijatno iznenadi svaki put kad je sretne.

– Sve doskora nisam imala pojma da to dete živi u našoj zgradi. Kada sam je prvi put videla, nisam bila sigurna da je to ona, ali mi je ćerka rekla da jeste. Prijatno sam se iznenadila svaki put kada na nju naletim u liftu ili ispred zgrade jer se kulturno javi i pita kako sam. To današnja omladina ne radi, a ona se uredno javi, iako joj je majka jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu. Slatka je, skromna i vaspitana. Zaista nemam šta da joj zamerim – objašnjava komšinica za “Alo”.

Posle prve komšinice, progovorila je i prodavačica u obližnjoj radnji, koja je priznala da Anastasiju viđa samo jednom u mesec – dva kada dođe po žvake.

– Od komšija sam čula da Cecina ćerka žiti kod nas u kraju, ali mesecima posle toga je nisam viđala, sve dok jedno poslepodne nije došla u moju radnju. Žurila je, kupila je žvake, prijatno se zahvalila i otišla. Iako je Ceca veoma lepa žena, ova mala je i od nje lepša. Možda je drugi češće viđaju ovde, ali mislim da retko izlazi iz stana. Verovatno i neko drugi obavlja kupovinu umesto nje. Ražnatovići ipak žive na visokoj nozi i ta deca su naučena odmalena da čuvaju privatnost i da se ne druže mnogo sa nepoznatim ljudima. Ipak su od rođenja osuđena na pažnju javnosti i ne može im se zameriti što žive odvojeno od svih i svega i što ne dolaze u prodavnicu da ćaskaju sa mnom – uz osmeh je navela komšinica.

Potom je novinarska ekipa naletela na dve sredovečne žene, koje su objasnile da su mladu Ražnatovićevu nekoliko puta srele sa dečkom.

– Anastasiju viđamo po kraju kada predveče odemo u šetnju. Nekoliko puta smo je videle kada je sa dečkom ulazila u zgradu ili sedela u bašti poslastičarnice koja pripada njenoj zgradi. Vidi se da su zaljubljeni i da im je lepo u vezi jer se uvek smeju i drže se za ruke. Retko ona izlazi, samo kada joj dođu dečko ili drugarice. Naletimo na nju jednom u nekoliko nedelja. Kada joj se nasmejemo, uzvrati nam osmeh. Pristojna je, oblači se normalno, ne diže nos i da ne znamo čija je ćerka, po njenom ponašanju nikada ne bismo zaključili – kažu komšinice, od kojih jedna ističe da bi veoma volela da u kraju vidi Cecu.

– Čula sam od komšije koji živi u zgradi pored da je Ceca dolazila kod ćerke, ali je nikada nisam videla kod nas u ulici. Volela bih da sretnem tu ženu, mnogo volim njene pesme i bilo bi mi drago da je upoznam. Sigurno kao i svaka majka povremeno dođe da vidi kako joj se dete snalazi. Anastasija se odvojila od porodice vrlo mlada, sigurno ni Ceci nije bilo svejedno da je pusti. Ali ne mora da brine. Vaspitano je to dete – zaključuje komšinica.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila