Darko Lazić nedavno je nastupio na najposećenijem “Music Week festivalu” pred beogradskom publikom koja ga je dočekala ovacijama zbog čega je on bio presrećan.

Ovo je ujedno bio Darkov prvi nastup nakon nezgode koja ga je zadesila, a kako je Lazić istakao, izuzetna čast mu je bila što je nastupao nakon velike zvezde Ace Lukasa.

Darko je za emisiju “Eksluzivno” istakao da je Lukas izašao na binu da ga pozdravi i da mu čestita, te da mu je njegova podrška veoma bitna, kao i to da od njega uči.

– Naravno da sam ponosan, to je ipak velika odskočna daska za mene. Najveći koncert u mojoj karijeri do sada. Bila mi je čast i zadovoljstvo da nastupam pred publikom i što sam pevao tu sa mnogobrojnih zvezdama poput Ace Lukasa i Harija Mata Harija. Što se tiče Ace Lukasa, meni je zaista drago što je on izašao na binu da mi čestita i da me pozdravi. Aca Lukas peva drugačiju vrstu muzike, ali mislim da imamo sličnu energiju. Lukas ima odličnu komunikaciju sa publikom što ja gledam i učim od njega – rekao je Darko.

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila