Maya Berović sinoć je napravila spektakularni koncert u Štark Areni pred 20 000 frenetičnih fanova i tako se upisala u red najvećih zvezda sa ovih prostora kojima je to pošlo za rukom.

Kada je Maya zakazala svoj termin u Areni, bilo je mnogo onih koji su rekli da ona nije kalibar pevača koji je spreman na tako veliki korak. No, ona ih je žestoko demantovala. Karte za koncert bile su rasprodate pre mesec dana. Kako je rekla prilikom gostovanja u Amidži šouu početkom oktobra, zakazala bi i drugu Arenu, ali nije bilo slobodnog termina. Umesto toga, odlučila je da pravi koncert u Novom Sadu u dvorani Spens.

Maya Berović se susreće sa mnogim predrasudama, čak i danas, nakon koncerta o kom priča ceo region. Uglavnom joj osporavaju muzički stil, te govore kako je ‘trenutna senzacija’. No, istina je da Maya peva punih trinaest godina i da je do svoje pozicije došla napornim i mukotrpnim radom i da se u njenom slučaju ništa nije desilo preko noći.

Iza sebe ima sedam studijskih albuma i tokom karijere saradjivala je sa najeminentnijim autorima na ovim prostorima.

Na prvom albumu radila je sa Aleksandrom Milićem Milijem i Marinom Tucaković. Tada se izdvojila pesma ‘Džin i limunada’.

Godine koje slede bile su teške za Berovićku budući da nije imala medijsku podršku.

Ponovo skreće pažnju na sebe albumima ‘Djevojka sa juga’ i ‘Opasne vode’. Ipak, i pored hitova i velikog broja nastupa i dalje ne uspeva da postane mejnstrim.

2016. godine odlučuje da promeni muzički pravac i počinje saradnju sa bosanskim producentima Jala Bratom i Bubom Korelijem. Njihova pesma ‘To me radi’ postaje najveći hit tog leta. Ubrzo rade album ‘Viktorijina tajna’ koji je doslovno zapalio Balkan.

I dok bi se druge zvezde ušuškale u slavu hit albuma, Maya odmah ulazi u studio i radi još jedan. Ovog leta je izbacila album pod nazivom ‘7’.

Njene pesme ‘Pravo vreme’ i ‘Neka stvar’ postaju regionalni hitovi.

I sada se čini da je ništa ne može zaustaviti.

Inače, uz Mayino ime ne vezuje se nijedan skandal, a o njenom privatnom životu zna se samo da je godinama u srećnoj vezi, a kasnije i braku sa biznismenom Alenom Dragosavom. On je bio i glavni organizator njenog koncerta u Beogradu, iako njegov primarni posao nema veze sa šou-biznisom.

Primer Maye Berović pokazuje da je za veliki uspeh potrebno samo da verujete u svoje snove i da naporno radite na tome da ih ostvarite.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila