Snežana Đurišić već nekoliko meseci uživa u vezi s poznatim ginekologom Vanjom Miloševićem, a u razgovoru za pevačica je otkrila da li namerava ponovo da stane na ludi kamen, čime ju je partner osvojio, ali i kako planira da provede novogodišnje praznike.

“Zimu mnogo volim i svaki slobodan trenutak se trudim da provodim na skijalištu. Oboje volimo da skijamo i čim prođe Nova godina, s Vanjom idem na planinu. Prvo ćemo da budemo u Austriji, pa ćemo malo da svratimo do Italije, a onda idemo na naš Kopaonik, jer se tamo uvek najbolje provedemo. Vanja i ja delimo istu strast prema skijanju, to nas je još više zbližilo” – rekla je pevačica, a piše Alo.

Ona je otkrila da li bi ponovo stala na ludi kamen.

“Mnogi me pitaju o udaji, jer ljudi vide da se Vanja i ja odlično slažemo i da sam veoma srećna s njim. Međutim, bila sam u braku 36 godina, imala sam taj čuveni papir, a sada, u ovim godinama, brak mi ne treba. Lepo živim s Vanjom, pored njega se osećam kao devojka. Brak i papir treba da budu bitni mladima ljudima, jer deca ne treba da se rađaju u vanbračnim zajednicama”, kaže pevačica, koja je, već pet godina u žiriju muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

Osim talentovanih kandidata, publici je interesantan i toplo-hladni odnos koji pevačica ima s koleginicom Jelenom Karleušom.

“Jelenu znam otkad je bila beba i mnogo je volim, pa verovatno zbog toga ljude interesuje da li su naše svađe stvarne. Ništa nije režirano, jer na snimanjima često dolazi do sukoba mišljenja, a ja neću da ćutim. Zbog takvih situacija izgleda kao da se nas dve koljemo, ali to nije istina. Naši stavovi se razlikuju i drugačije reagujemo. Ona brže plane i oštra je na jeziku, a ja to radim na drugačiji način. Uprkos svemu tome, ja nju veoma poštujem i volim. Karleuša nije loša pevačica i vrlo rado bih snimala duet s njom. Dobro se uklapam u sve žanrove i mislim da bih to odlično iznela”, rekla je Snežana i osvrnula se na žestoke i česte Karleušine svađe s Violetom Viki Miljković.

“U poslednje vreme svi žale Viki, a ja to nikada nisam radila. U našem mentalitetu je da uvek nekoga saželjavamo i štitimo kada je napadnut. Viki ima jezik i ume da se brani sama, ona Jeleni nikada nije ostala dužna. Ume žestoko da joj uzvrati”, kroz smeh je otkrila kraljica narodne muzike.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila