Seka Aleksić je odlučila da se javno oglasi povodom napada upućenih na račun njenog supruga Veljka Piljikića

Naime, pevačica je podelila fotografiju na kojoj je moguće videti njega i njihovog sina Jovana, ali je ovaj emotivni prizor izazvao lavinu komentara koji su zasmetali pevačici.

– Svi vi koji komentarišete mog supruga i pišete da treba da se ošiša, obrije, da izgleda kao pećinski čovek i slično – imam poruku za vas. Veoma ste primitivni, nevaspitani i jednostavno produžite dalje – poručila je Seka.

– Većina vas koja to piše kad uđem na profil liči na… Bolje da ne komentarišem jer ne mogu da budem toliko nekulturna. Dakle, gospodo, dosadni ste i shvatite da čovek izgleda onako kako on želi. Zar mislite da je njemu vaše mišljenje važno? Zar mislite da će da vas posluša? – dodala je Aleksićeva.

– Ne budite smešni. Gledajte sebe, sređujte sebe, šišajte se, brijete dlake i dalje da ne nabrajam. A sada izvolite i otpratite me i ne kvarite sliku ni meni ni ovim divnim ljudima koji komentarišu u postovima i prepoznaju prave vrednosti. Da, moj muž nije obrijan i ošišan jer je meni tako najlepši i najvoljeniji je. Voli me, poštuje i čini da moji sinovi i ja budemo srećni. I, zamislite, neobrijan je.


1 KOMENTAR

  1. U pravu ste Seko. Ne može se vaš papučar porediti sa pećinskim čovekom jer je to uvreda za pećinskog čoveka…

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila