Nataša Bekvalac provodi vreme u izolaciji sa ćerkicama Katjom i Hanom, a ova vanredna situacija joj je pomogla da uživa u čarima domaćinstva i da se maksimalno posveti naslednicama! 

Pevačica uživa u ispunjavanju želja svojim ćerkicama i po ceo dan eksperimentiše u kuhinji spremajući neka nova jela, preko dana sadi cveće, a čak je naučila da koristi i električnu kosilicu koju je dobila na poklon.

– Čuda se dešavaju (smeh)! Trenutna situacija u zemlji uticala je i na mene, pa sam sada dvostruko vrednija nego inače (smeh). Šalu na stranu, imam vremena da se posvetim nekim stvarima za koje ranije zaista, zbog poslovnih obaveza, nisam bila u mogućnosti – kaže Nataša i otkriva kako provodi vreme u karantinu.

– Kuvam (smeh). Postala sam vrsna domaćica i niko ne može da mi nađe zamerku. Ispunjavam sve želje Hani, koja je inače jako probirljiva kada je hrana u pitanju, ali sam uspela da joj doskočim i dokažem da je mama i te kako dobra kuvarica – priča Bekvalčeva kroz smeh i dodaje:

– Zasadila sam i prelepo cveće u bašti, koju sam sam okopavala, verovali ili ne, tako da sam i tu doktorirala (smeh). Dobila sam od prijatelja električnu kosilicu jer imam veliko dvorište koje mora da se sređuje s vremena na vreme i mogu vam reći da sam za vreme ovog karantina postala pravi majstor za sve poslove! Nema ko može da me nadmaši! – kaže Bekvalčeva.

Zbog svojih ćerki, Nataša se trudi da ispoštuje svaki praznik i obeleži ga na poseban način, a sada je otkrila kako će provesti Dan rada.

– Za Prvi maj ćemo svakako biti kod kuće i uživaćemo! Možda i spremim neko meso sa roštilja (smeh), eto i tu još da se oprobam. Nadam se da će moji najbliži uspeti da se organizuju i dođu kod nas tri kako bismo svi bili zajedno – otkriva Nataša.

S obzirom na to da se često šalila na račun svoje starije ćerke Hane, te nekoliko puta ispričala kako je „uhodi“ kada izađe do grada sa drugaricama, sada tih problema nema. S druge strane, mlađa ćerka Katja uživa u pažnji cele porodice Bekvalac.

– Tu sam mirna! Najdalje što može da ode jeste do dvorišta, a i tu mi na oku (smeh). Šalu na stranu, Hana je već odrasla, izuzetno je odgovorna i zaista nemamo problema. Sve se dogovaramo, ali volim da se neki red ipak zna! – kaže Nataša i dodaje da njene naslednice i te kako podsećaju na nju kada je bila mala.

Rodila sam sebi dve male Nataše!

– Katja je jedan mali zvrk. Stalno se smeje i uživa da bude okružena ljudima. Neverovatno liči na Hanu kad je bila mala, ali i na mene, tako da mi je sad jasno kada kažu da jabuka ne pada daleko od drveta (smeh). Rodila sam sebi dve male Nataše. Nadam se samo da neće baš u svemu biti slične mami (smeh). Na sreću, imaju mene da ih vodim kroz život i trudiću se da to bude najbolji put – otkriva muzička zvezda.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila