Pevačica Tea Tairović poslednja je koja je zapevala sa Šabanom Šaulićem, svega nekoliko sati pre jezive saobraćajne nesreće u kojoj je on poginuo zajedno sa Mirsadom Kerićem. Samo pukim slučajem ona se nije našla sa njima u istom automobilu, što joj je nesumnjivo spaslo život.

Ona, inače, nije prisustvovala Šabanovoj sahrani, a to je objasnila time što sa porodicom pevača nije imala neki kontakt. Sada, u jednoj iskrenoj ispovesti, Tea je ispričala kako je imala problema zbog toga što se poslednja sa kraljem narodne muzike latila mikrofona, a kako se navodi, o njegovom kumu Bobiju uopšte nema lepo mišljenje, jer su glasine navodno od njega potekle.

U zadnjih godinu dana tvoje ime se pominje uz poslednji nastup sa Šabanom Šaulićem. Da li se plašiš da će te to pratiti tokom cele karijere, života?

– Ni sama ne znam šta da odgovorim. Meni je bilo čast i zadovoljstvo što sam sa jednim takvim čovekom, jednom takvom legendom snimila duet. Ali su mi smetale neke opaske pojedinih medija koji su me napadali, jednostavno su me razapinjali na sve strane. Ja sam dala jednu izjavu, jednom novinaru, a od te jedne izjave nastalo je na stotine drugih, lažnih izjava. Ne razumem ljude koji na tuđoj nesreći zarađuju veoma jedan mali profit.

Da li je bilo još nekih priča?

– Da, kako da ne. Zvali su meni Šabanovi saradnici i pričali mi kako ja želim reklamu i radim reklamu na osnovu mrtvog Šabana. To je užasno, to je ispod svakog nivoa. A, taj njegov saradnik koji je to pričao snimao se polomljen iz bolničkog kreveta, sa slomljenom kičmom, karlicom… Eto ja sam pravila reklamu, a on sebi nije.

Tu misliš na Slobodana Stojadinovića Bobija?

– Ne zanima me kako se zove, njegovo ime ne želim uopšte da pominjem. Rekao je najodvratnije stvari o meni, neka služi njemu na čast. Neki ljudi su toliko zli, zlobni, ali sve se vraća kad tad.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila