Poznata pevačica Ana Nikolić nedavno je imala operaciju koja joj je pomogla da se brzo izbori sa viškom kilograma. Nakon te operacije ona je dobila strog režim ishrane, koji ne dozvaljava ni minimalnu konzumaciju alkohola, što je za pevačicu bio preveliki izazov. Naime, njoj je pozlilo odmah nakon konzumacije alkohola.

– Anu je operisao iskusan hirurg. Intervencija je urađena u državnoj ustanovi, ali ju je ona platila. Pre toga išla je na konsultacije kod doktora i on joj je rekao da na sve načine pokuša prirodnim putem da smrša, međutim, ona mu je objasnila da je to nemoguće i da po svaku cenu želi da joj se uradi takozvani crevasti želudac – kaže izvor blizak pevačici.

Ona se pridržavala dijete, ali na kraju nije mogla da odoli iskušenju.

– Prvih nekoliko dana nije smela ništa da jede osim kašaste hrane i tada je dosta povraćala. Na sličnom režimu ishrane bila je oko dva meseca, a trebalo je najmanje godinu dana tako da izdrži. Ona to nije uradila, već je opet počela da konzumira masnu hranu i da pije alkohol, što je dovelo do kolapsa organizma. Završila je u Hitnoj na infuziji i velike su mogućnosti da je prsten oko želuca popustio. Ona je nakon toga zvala lekara koji ju je operisao i žalila se kako nije dobro uradio intervenciju. Međutim, kasnije se smirila i shvatila da je greška ipak njena, a doktor joj je rekao da mora odmah da prestane da pije alkohol jer će joj se u suprotnom brzo vratiti suvišni kilogrami – dodao je izvor blizak pevačici.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila