Nataša Bekvalac (39) je ogolila dušu za Hit. Pop zvezda, koja se tri puta udavala, kaže da joj je najbolji muž bio Ljuba Jovanović, otkriva da je eksperimentisala sa istim polom, priča da je zabrinuta za bezbednost ćerke Hane (13)…

– Hana malo zamenjuje teze kad kaže da sam stroga. Kod klinaca je sada aktuelno da kada deca ne moraju da pitaju mamu i tatu ni za šta, onda imaju super roditelje. Deca to povezuju sa slobodom, a ne sa brigom. Želim da je Hana srećna, ali kao samostalni roditelj veoma se brinem. Želim u svakom trenutku da znam gde je, sa kim je i sa kime komunicira! To nije zato što sam kontrol frik, već zato što hoću da je zaštitim, jer ima mnogo ludog sveta!

Hana kaže da je uhodiš.

– Ona to smatra uhođenjem, a ja zdravom kontrolom. Kada to ukapira, biće joj lepše u životu. Ima raznih ljudi, a ja sam dodatno opterećena kao javna ličnost, pa je samim tim i ona. Brinem za njenu bezbednost! Priznajem da je to moja najveća briga.

Mesecima si okupirana koncertom, koji ćeš održati u petak u Areni. Koliko si imala slobodnog vremena za ćerke Hanu i Katju? Da li im nedostaje mama?

– Nije prošla noć, a da nisam prespavala u našem krevetu. Za odnos kakav imam sa ćerkama potreban je dobar temelj koji sam napravila, a ne da li ću sa njima provesti tri ili 18 sati. Imamo stabilan odnos pun ljubavi.

NATAŠI BEKVALAC POZLILO ISPRED ARENE! Nije mogla da stoji na nogama, isplivali šokantni DETALJI

Ko ti najviše pomagao oko dece dok si bila na probama?

– Imam veliku pomoć svoje porodice, mame prvenstveno, ali i Jovane, devojke koja živi sa nama od kako se Katja rodila. Pre koncerta sam imala veliki razgovor sa svima njima. Rekla sam im da ulazim u ovu priču samo pod uslovom da nemam nikakvo opterećenje i da niko ne trpi, kako bih mogla da se posvetim koncertu. To je značilo manje vremena sa njima, a više moje posvećenosti poslu.

Tvoja majka Mira je izjavila da jedva čeka da prođe koncert, pa da se porodično vratite u normalu…

– To je zato što su i oni ova četiri meseca maksimalno uključeni u sve. S druge strane, ja mnogo volim kuću, tu provodim veći deo dana, pa je osim za njih, ovo bila velika promena i za mene.

Mama i ćerka nikada nisu bile na tvojim koncertima. Imaš li veću tremu jer će njih dve biti u Areni?

– To mi predstavlja dodatno opterećenje. Ne volim da me bliski ljudi prate na nastupima, izuzev sestara koje su u mom poslovnom timu, pa ih ne gledam na taj način. Prisustvo moje porodice mi povećava emociju, a meni veća od ove ne treba. Znam da za moje roditelje, decu i prijatelje ovo nije koncert, već jedno veoma emotivno veče.

Rekla si da fizički i karakterno ličiš na oca Dragoljuba.

– To znači da sam više na svoju ruku, kao što je i on. Mami nije bilo lako sa četiri takve osobe u kući.

Kako je tvoj prvi muž Dača Ikodinović reagovao na to što vaša ćerka Hana želi da postane pevačica?

– Nisam sigurna da kipti od sreće. Ali, isto tako, ja sam bila njegov izbor, pa je sasvim logično da Hana, koja je odrasla pored mene, ima želju da bude pevačica.

Bolje pevačica nego vaterpolistikinja?

– Pa ne znam, nikad ne znaš šta nosi dan, a šta noć.

Nedavno si iznenadila javnost priznanjem da si se ljubila sa ženom.

– Bila sam na odličnoj žurci i poljubila sam se sa drugaricom. Mislim da je to svaka od nas doživela. Ne smatram da je to neka izvitoperenost. Striktno sam orijentisana ka muškom polu.

Za razliku od većine pevačica, ti često hvališ koleginice. Pohvalno pričaš o Jeleni Karleuši, Emini Jahović, Ani Nikolić…

– Sve žene na javnoj sceni, pogotovo one koje se bave mojim poslom, lepe su i talentovane. Ne gledam više površno na lepotu. To su žene sa posebnom energijom i veoma ih poštujem. Pevačica ne može da bude svako, u smislu da ima samo talenat za muziku, već mora da ima i mentalni sklop koji je sličan muškom, a ja to cenim!

Za Anu su prvo pričali da je debela, a otkad je smršala, govore da je anoreksična. Izgleda da se svetu ne može ugoditi. Da li si i ti to osetila na svojoj koži?

– Nikada se nisam trudila da ugodim svetu. Nije me to opterećivalo, jer da sam se bavila time, nikad ne bih bila srećna.

Kad bi morala da se vratiš jednom od tri bivša supruga, ko bi to bio?

– Ako moram da biram, neka to bude Ljuba Jovanović. On je najviše vodio računa o meni.

Mnoge je nasmejala tvoja rečenica “Koliko su me puta prosili, malo sam se udavala.” Koliko puta si bila zaprošena?

– U svakoj vezi sam bila prošena! Ja sam vrlo specijalna žena.

Instagram

A u čemu si tako specijalna?

– Umem da volim više nego ostatak ženske populacije. Imam “ono nešto” što nema ime. Muškarac se pored mene oseća kao kralj. Ali bi taj kralj trebalo da i meni priušti da osećam kao princeza ili kraljica.

Alkohol nisam okusila četiri meseca

Šta ćeš prvo uraditi posle koncerta?

– Prvo ću popiti alkoholno piće, i to odmah na after partiju. Nisam popila čašu vina već četiri meseci, živim kao vojnik.

Šta ti je najteže palo tokom priprema za koncert?

– Mnogo sam se emotivno trošila.

Svakodnevno treniraš kako bi imala snage za nastup. Da li ćeš nastaviti sa vežbama i posle koncerta?

– Ne volim da treniram, ali neću se vratiti u staru fazu nerada. Želela bih da se održi ovaj kontinuitet, ali sam sigurna da neću vežbati kao sada, jer je ovo baš tortura.

Kako podnosiš rano ustajanje, jer si već od osam ujutru u teretani?

– Nikad nisam bila spavalica. Kasno ležem, a rano ustajem, pogotovo u poslednje dve godine.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila