Godinama se piše da su Severina Kojić i Jelena Karleuša u lošim odnosima, ali čini se da su se našle na istoj strani kad je riječ o ratu protiv medija i tabloida u Srbiji.

– U normalnoj pravnoj državi, u državi gdje postoji pravda i gdje se poštuje zakon, za ovakav stravičan naslov i klevetu, urednik bi kazneno odgovarao po kratkom postupku, dobila bi višemilionsku odštetu i oglasile bi se sve zvanične i nezvanične institucije. Ovako nešto ne postoji nigdje osim u Srbiji. I svi ćute i gledaju. Neka im služi na (ne)čast.

Kao društvo smo dodirnuli dno jer smo dozvolili bagri da se ovako osili i krši zakon bez straha od bilo kakve posljedice. O moralnim aspektima napada na jednu ženu, majku, njeno ime, čast, ugled, dostojanstvo, pravo… o tome i da ne govorim. Bruka i sramota – napisala je pjevačica, a prenosi Index.hr.

Podsjećanja radi, na naslovnici Telegrafa juče je izašla vijest da je Severina Kojić pokušala ubiti Milana Popovića te da policija istražuje napad.

Najprije je Severina objavila status na Instagramu u kojem je istaknula da je Milan Popović želi ocrniti zbog toga što od hrvatskih institucija nije dobio ono što je htio.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila