Ćerka srpske majke, alias, prve dive Srbije, Anastasija Ražnatović, novopečena folk pevačica, proslavila je 21. rođendan. Mlada, lepa, uspešna (već). Sve je to OK, ali ako pogledamo sastav gostiju od kojih su mnogi tu došli da budu viđeni, a ne što im je stalo do ćerke Svetlane Ražnatović, biće nam jasno o kakvom se skupu radilo.

Kad pogledate Harisa Džinovića koji joj može biti deda, isto tako i Marinu Tucaković koju komotno može zvati babom, pa onda Joksimoviće, Jovanu i Željka… pomislio bi čovek da su joj drugari i drugarice iz škole pa je red da odu da joj čestitaju rođendan. Nameće se samo po sebi pitanje: Ima li Anastasija kolege sa fakulteta,  neku svoju generaciju? Ovako ispada da su se okupili sve sami mamini prijatelji i pajtaši.

Gledajući fotke primetih da nema glavnih faca, estradnog umetnika koji prima platu ministra vanjskih poslova Srbije Ivice Dačića i još jednog koji spada u kategoriju deda, Palme, pa se onda setih da su u Grčkoj gde zabavljaju goste u Paraliji. To, međutim, ne znači da nisu stigli kasnije jer, nije to daleko, manje od sata leta do Beograda sa čarterom koji ionako plaća gologuzi srpski narod. Kad je bal nek je maskenbal.

Kako reče jedan moj kolega iz prestonog grada, sve je to bila demostracija kiča i blama. Nemoj tako, Prvorođeni se sprema da Anastasijin rođendan proglasi državnim praznikom. Da obični svet barem pere oči kad ne može sam da učestvuje u toj kakafoniji. A usput, da ne radi.

Zamislite sada kad ćerke od druge dive Srbije stignu do brojke 21. Kakva će to da bude „osveta“ i demonstracija sile i glamura, čitaj kičeraja. Jel, molim vas, kako je prva diva mogla da izostavi drugu divu sa ovako važnog događaja?!

Izvinite, ja, onako, u prolazu!


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila