Bora Drljača dugo trpi u sebi sumnju koja mu razara dušu. Pjevač, naime, sumnja da je na njega bačeno prokletstvo jer su mu obje supruge, i Verica i Radomirka, iznenada preminule.

Iako je uvijek nasmijan, iza vesele spoljašnjosti kriju se rane koje godinama ne zacjeljuju. Njegova prva zvanična supruga Verica objesila se 2007. godine, da bi njegova druga, nevjenčana supruga Radomirka umrla od posljedica karcinoma krajem prošle godine.

– Kada mi je prva supruga Vera preminula, snimio sam jednu pjesmu koja važi i sada, kada mi je umrla moja divna Rada, a stihovi glase: “Bolan ležem, bolan ustajem. Idem dalje, ne odustajem”. Takva žena se više ne rađa! Ali mora se dalje. Mikrofon u ruke i pjevaj, to sam ja. Ona bi mi to rekla jer znam da želi da krenem dalje, pa makar i sam. I dalje žalim za njom jer je bila svemoguća – rekao je Drljača.

Dodaje da sumnja da je na njega bačeno neko prokletstvo.

– Moguće. Nisam ranije vjerovao u te stvari, ali sada mislim da je moguće i sumnjam da je nešto bačeno. Eto, i sin mi ima 40 godina, pa se ne ženi. Ne znam šta se dešava – rekao je Bora za Kurir.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila