Olivera Balašević, supruga Đorđa Balaševića nedavno je proslavila 59. rođendan, a prije samo nekoliko dana pojavila se i na reviji gdje je pokazala kako žena u ovim godinama može da izgleda.

U uskoj crnoj haljini sa prorezima proštela je modnom pistom, a iako nije manekenka, mnoge bi mogle da joj pozavide na tome.

Olji ovo nije bio prvi put da se oproba u manekenskim vodama, a i pored troje djece koje je rodila (Jelene, Jovane i Alekse) zbog zavidne linije, ali i stila u nju kada prođe gledaju i muškarci i žene.

Nedavno je Đorđe Balašević svojoj suprugi čestitao i rođendan nazvavši je djevojčicom, a vi sami procijenite da li je u pravu.

Posvetio joj je ovo pismo:

– Ovo je priča o djevojčici koja se utrkivala sa šlepovima na Begeju. Utrkivala se sa ulicom, sa predrasudama, sa onima koji su ranije krenuli, utrkivala se sa zlobom, licemjerjem, sa vjetrovima koji su svima drugima duvali u leđa, samo njoj u lice, i nepokolebljivom lakoćom ih je ostavljala sve više za sobom. Kad odmakneš onima koji te prate toliko da je više nevažno ko je drugi ili treći, onda ni ti više nisi Prvi nego si Usamljen. Ali skoro smo se za trenutak mimoišli… I tad su se njene bijele zoknice utrkivale s mojim pogledom. Bilo je to dva dana prije njenog dvadesetog rođendana, poslejdnjeg na kom nisam bio. Jer, šta sam znao ja? I tad je bila još djevojčica… Danas je gledam kako se utrkuje sa vremenom, kako se sa ovim lošim godinama poigrava isto onako kako se, i kako će se opet, poigravati sa dobrim. I svi oni koje je ostavila decenijama za sobom, sad se zbunjeno osvrću pitajući se kojim čudom je po zvijezdama u svojim očima sad odjednom toliko mlađa od njih. Sve nas je obišla za čitav krug, otud to… Sa vremenom treba znati, to je njen moto… Pa… Sretan ti rođendan, Moja Mila… Još uvijek si djevojčica.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila