Da li to znači da Darkovog sina Alekseja iz drugog braka ne smatra Loreninim bratom?

Pevačica Ana Sević, bivša supruga Darka Lazića ističe da bi volela da svojoj ćerki Loreni podari brata ili sestru, jer kako tvrdi, jako je srećna i zadovoljna u vezi sa novim dečkom.

Sevićeva već dve godine uživa u vezi sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem, za koga ističe da joj je najveća podrška i jedini muškarac koga može da pohvali.

– On je uvek tu za mene i Lorenu,imamo 100 odsto njegovu podršku. Beskrajno sam mu zahvalna na tome, a iako sam rekla da više neću hvaliti nijednog muškarca u svom životu, njega stvarno moram da pohvalim – iskreno kaže Ana, i dodaje da je spremna za brak i proširenje porodice sa Danijelom…

– Ako Bog da, sve je u Božijim rukama. Ne mogu ja da odlučujem o tome, ali mogu da radim na tome. Priželjkujem, naravno, još jedno dete. Ja sam jedinica i uvek sam želela da imam uz sebe brata ili sestru, tako da ne bih volela da ostanem na jednom detetu – priznala je ona.

Pevačica tvrdi da joj pol deteta nije bitan, već da je presudno da to dete odrasta uz ljubav roditelja.

 

– Apsolutno mi je svejedno šta ću dobiti, bitno je da su deca živa i zdrava, da su voljena, da imaju podršku roditelja, oslonac oko sebe i da im se pruža ljubav, sve ostalo nije bitno – kaže Ana, i dodaje da ćerka Lorena nije previše ushićena kada joj se pomenu brat ili sestra…

– Lorenu baš to i ne interesuje previše, kad joj se pomene ta tema, ona je onako dobro iskulira. Njoj je savršeno da bude centar sveta i to joj ide od ruke i to dobro koristi – ispričala je ona i time očigledno dala do znanja da Darkovog sinaAlekseja iz drugog braka, ne smatra Loreninim bratom.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila