Sin Miroslava Ilića, Marko Ilić (42) u noći između petka i subote napravio je incident u zgradi u kojoj živi na Novom Beogradu zbog čega mu slede dve prekršajne prijave.

Drame je trajala satima ispred njegovog stana i u hodniku, a u sve se u jednom trenutku umešao i sam pevač.

Marko je, naime, pravio nesnosnu buku u stanu zbog čega su ga komšije prijavile policiji. On je isprva lupao komšiji na vrata, a policajce koji su došli na uvid je vređao i nije im dao da ga legitimišu.

– Otvorio je vrata policajcima, ali nije hteo da im preda ličnu kartu. Vređao ih je i govorio da ne mogu da uđu u njegov stan zato što je njegovo vlasništvo. Na lice mesta došao je i njegov otac Miroslav Ilić nakon čega se smirio i dao je ličnu kartu – objašnjava upućen izvor.

Miroslav Ilić je patroli koja se našla na licu mesta rekao da se njegov sin tako ponaša zbog uticaja pića.

Zbog buke i vređanja policajca Marko Ilić će dobiti dve prekršajne prijave.

Prema članu 22 zakona o javnom redu i miru zbog prekršaja vređanja službenog lica u vršenju službene dužnosti kazniće se novčanom kaznom od 50.000 do 150.000 dinara ili kaznom zatvora od 30 do 60 dana.

Sinu pevača preti prekršajna prijava i zbog narušavanja javnog reda i mira ili stvaranje uznemirenja građana svađom ili vikom. Za ovaj prekršaj preti novčana kazna od 5 do 20 hiljada dinara.

Pevač se oglasio povodom incidenta i rekao:

– Bila je u pitanju preglasna muzika, ali je Marko sve regulisao nakon što je policija došla. Nije tačno da im nije otvarao vrata, već je izašao ispred stana i to su sve sredili, objasnio je da neće ponovo praviti buku. Komšije su zvale policiju i nije bilo ništa dramatično, samo prosto buka od muzike – tvrdi Miroslav Ilić.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila