Trikom koji je zapanjio rasprodanu i dupkom punu splitsku Spaladium Arenu, započela je velika Severinina regionalna turneja “The Magic Tour”, produkcijski najveća i najzahtjevnija na ovim prostorima do sada.

Tokom dva i po sata, trikovi se nastavljaju, najveći hitovi praćeni spektakularnim koreografijama, čarobni kostimi transformišu i izmenjuju, a magija biva sve veća.

Sve to na bini u obliku dijamanta, najsavremenijeg svetskog standarda, koja skriva brojna iznenađenja za publiku. Na njoj se, uz Severinu, izmenjuje čak 16 plesača sa 20 koreografija, svira 15 muzičara, kao i članovi simfonijskog orkesta.

Tako je na najspektakularniji mogući način premijerno, prvim koncertom u sklopu turneje, predstavljeno sve ono na čemu je proteklih meseci, na čelu sa Severinom, radilo čak 100 ljudi, među kojima posebne zasluge nose još i talentirani slovenski redatelj Nejc Levstik, poznat po dosad brojnim uspešnim inostranim projektima, koreograf Matic Zadravec, s kojim je Severina sarađivala i na prethodnoj “Dobrodošao u klub” turneji, dizajner kostima Peter Movrin, koji je u svojoj karijeri imao prilike raditi za velika imena poput “McQueena”, “Miu Miu”, “Beyonce”, “Lady Gage”, “Björk”


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila