POZNATA PEVAČICA TANJA PETKOVIĆ KOJA ŽVI I RADI U ČIKAGU NEDAVNO SE VRATILA IZ SRBIJE SA PUNO LEPIH UTISAKA.

Tanja, kako si se provela u Srbiji, koliko si vezana za nju, da li je putovanje bilo lične ili poslovne prirode?

– Provela sam se divno! Svako od nas ma gde god da živi, van naše lepe domovine, sanja dan kad će zagrliti svoje najmilije. Našu lepu Srbiju ne može zameniti ništa, za nju sam veoma vezana. Lepo je to otpevala Ismeta Krvavac u njenoj pesmi “Zemljo moja”. Nebo m, trava, sunce, sve je lepše u našoj Srbiji. Moj odlazak u Srbiju, tačnije u Niš bio je isključivo lične prirode!

Koliko je odmor trajao? Jesi li osim Niša bila na nekoj turističkoj destinaciji?

– Sedam nedelja bila sam na odmoru, družila se sa familijom, putovala … Od svega planiranog uspela sam nedelju dana da odem u Budvu. Moje kolege iz Niša organizovale su mi nastupe. Pet vikenda sam radila.

Gde si sve pevala, sa kojim kolegama si nastupala?

– Pevala sam u Soko Banji, na Šljivijadi u Blacu… Nastupala sam na raznim slavljima. Imala sam  čast, da dva puta nastupam sa maestrom na harmonici Mirkom Kodićem. Zatim, sa Slavišom Savićem, poštovanim profesorom muzike, Srećkom Sušićem, Goranom Uncom itd.

Nisam planirala da odmor provedem radno ali sam srećna što sam se družila sa tako meni dragim ljudima. Koristim priliku da ih sve pozdravim, takođe vaše čitaoce, i mog prijatelja za sad samo na Facebooku-u glavnog urednika Radeta Beraka.

Slavica MOMAKOVIĆ


2 KOMENTARA

  1. Jos jedanput za prevdrantkinja da intervju tuzicu Vase novine.Ona se u Americi udaje za zeleni karton,i peva po nekim rupama gde dolaze smrdljivi soferi.

  2. Sram je bilo za obmane i lazne izjave.Koga Laze,cuva tudju decu,peva Subotom po nekim rupama,smrdljivim soferima.Koji to hit ima.Ko cu za nju.Tuzicu vas list za promovisanje trgovine ljudima.Cim naplaćuje udavanje za dolare .Sta je to kriminal U zatvor se ide za to.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila