Pevač Aco Pejović (47) otkrio je da i dalje ima problem sa ljudima koji se lažno predstavljaju na društvenim mrežama.

Pejović se pre godinu dana suočio sa neprijatnom situacijom prilikom koje je završio u policiji jer su četiri žene ostale bez oko 10.000 eura, jer su poverovale osobi koja se lažno predstavljala kao popularni pevač.

– Moram da vam priznam da se ništa od toga nije pomerilo. Ja i dalje dobijam poruke od raznoraznih tih nekih nepoznatih osoba, odnosno ženskih, koje se tako predstavljaju, ali sam već oguglao na to. Telefon sam stavio da mogu da razgovaram samo sa ljudima sa kojima ja hoću, nažalost što je tako, ali se to nije dalje maklo – rekao je Pejović za Telegraf Jetset.

– Policija je upoznata sa tim, nek se oni bave svojim poslom, ja ću svojim. Ko ima nešto takvo, ima policija pa neka prijave, sve se to zna kako ide zakonski i procedure. Na kontu svega postoji, ako ste nekome dali novac, postoji gde ste ga poslali. Pa tamo gde ste poslali novac postoje kamere ko ga je podigao, pa taj koji je podigao, mora da postoji neki dokumet koji on uz sebe ima, ličnu kartu, kako je podigao i ko je. Neka se institucija bavi time – zaključio je pevač.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila