Možda bi bolje bilo da sam napisao „vratila se u Australiju“ iz koje je pre tri godine, morala da ode. Ili „Vratila se kraljica“ kako je naziva njen dobar prijatelj i kolega Goran Sablić Versace.

Ovoga puta, dinamična Rumunka nam dolazi kao pobednik, pravda je na njenoj strani i Kristina Voicu, poznatija kao Kristina Bella, a za prijatelje Kiki, Australiju će zvati svojom kućom. Kao što smo najavili pre desetak dana, ona je dobila pravnu bitku i sada može da diše punim plućima.

Zanimljivo je da će, Kristina, koja je izabrala Sidnej za mesto stanovanja, svoj prvi nastup imati u gradu muzike u kojem je provela najveći deo svog prethodnog sedmogodišnjeg boravka – Melburnu!

U telefonskom razgovoru sa njom (bio sam među prvima kojima se javila), Kiki je rekla da njenoj sreći „nema kraja“, te da je Australija najbolje mesto i za nju i njenu tinejdžerku ćerku Anu.

– Hvala, Rade, na podršci koju mi je dao Portal „Svet Australia“ i jedva čekam da se vidimo, da popijemo kafu – rekla je Bella i na pitanje da li oseća umor posle napornog leta, takozvani „jetlag“, odgovorila je da se oseća kao i da nije nikada odlazila sa petog kontinenta.

Da potsetimo, Kristina je u međuvremenu, nastupala u takmičenju „Nikad nije kasno“ gde je stigla do grend finala 2018. Time je potvrdila svoje velike glasovne mogućnosti koje nikada nisu bile sporne. Snimila je i singl pesmu „Haljina čežnje“ (https://www.youtube.com/watch?v=PnzkJel7bnA) za koju je spot uradila u prelepom Ohridu (pogledajte i poslušajte klikom na link).

Ovog četvrtka, petka i subote, dakle, 14, 15. i 16. novembra, Kristina će uz pratnju Zorana i Saše Todorovića, nastupiti u novootvorenom restoranu „Balkan Rio“ – bivši „Balkan“ u naselju Northcote, 437 High St. U subotu gošća će joj biti popularna lokalna pevačica Žaklina Lazarević.

Ima li bolje prilike nego otići ta dva dana i sresti se sa Bellom i što je još važnije, uživati u njenim prelepim interpretacijama. Naša redakcija joj želi srećan povratak Down Under sa nadom da će nas, kao i uvek, još prijatnije iznenađivati.

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila