Nakon pobede na Mastersu u Parizu, naš najbolji teniser Novak Đoković održao je svoje obećanje i još jednu pobedu u svojoj karijeri, proslavio je uz hitove velikana narodne muzike Harisa Džinovića, baš kako je i najavio nekoliko dana ranije.

Osim Noleta, uz čuvene hitove legendarnog muzičara, moćiće da se vesele i Beograđani neposredno pred Novu godinu, kada će čuveni umetnik tradicionalno održati koncert u Sava centru. Kralj meraka će 25. decembra prirediti spektakularnu zabavu na višesatnom nastupu koji prestonica već godinama obožava, a karte su već puštene u prodaju na biletarnicama Sava centra I na tickets.rs. Osim svojih najpopularnijih hitova poput “Muštuluk”, “I tebe sam sit kafano”, “Rano je za tugu”, “Traži” I mnogih drugih, kako Haris najavljuje da će pubici predstaviti i novu pesmu.

– Radujem se što ću još jednom Beogradu prirediti noć za pamćenje, i pripremiti ih za novogodišnje slavlje. Pevaću više od dva sata i zato se spremite za dobru žurku – kaže muzičar i kao pasionirani ljubitelj tenisa koji već godinama rekreativno trenira, ne krije sreću zbog toga što njegovu muziku voli i slavni srpski teniser.

– Čestitam Noletu na pobedi, jako sam se obradovao kada sam čuo da je slavio uz moje pesme. Poželeo bih mu još mnogo pobeda i još mnogo dobrih slavlja. Svakako da bih bio presrećan i da ga ugostim na svom koncertu – izjavio je Džinović koji je već počeo sa probama za decembarski spektakl.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila