Ceca Ražnatović za doček će zaraditi 80.000 evra, duplo više nego Jelena Karleuša! U sam estradni vrh vinula se Maja Berović, koja će za nastup 31. decembra dobiti čak 60.000 evra.

Velike muzičke zvezde su dva meseca ranije zakazale tezge za doček Nove godine, i to u Beogradu! Kako saznaje Informer, Ceca Ražnatović, Maja Berović, Marija Šerifović, Jelena Karleuša i Aleksandra Prijović dobile su najveće honorare, pa će svaka od njih za veče zaraditi za stan u srpskoj prestonici!

 I ove godine najplaćenija je Ceca, koja će posle novogodišnje tezge u hotelu “Majdan” biti bogatija za čak 80.000 evra! Sa Cecom će nastupiti njen mlađi kolega Sloba Radanović, koji će te noći u džep staviti 15.000 evra. U sam estradni vrh vinula se Maja Berović! Ona će za nastup u klubu “Gotik” dobiti čak 60.000 evra – priča dobro obavešten izvor i dodaje:
 Uprkos seks-aferi koja joj je podigla cenu, JK će uzeti duplo manje novca nego Ceca! Ona će 31. decembra pevati u “Hajatu” za 40.000. 

Darku skočila cena

Marija Šerifović i Aleksandra Prijović takođe su dobile pozamašnu sumu novca da nastupe u Beogradu, a u stopu ih prate i Radiša Trajković Đani, Darko Lazić, Dara Bubamara…
 Marija je ove godine ugovorila tezgu u “Belekspo centru” za 45.000 evra, dok će Prija 31. decembra uveseljavati goste “Kraun plaze” za 35.000 evra. Đani je nedavno najavio novogodišnji nastup u “Stadionu”. On će uzeti 30.000 evra, isto kao i Darko Lazić, kome je skočila cena posle saobraćajke iz koje je jedva izvukao živu glavu. Darko će pevati u restoranu “Holivud” zajedno sa Darom Bubamarom i Slađom Alegro, koje će zaraditi 10.000 evra manje od njega – priča naš sagovornik.

Vreme promena

Menadžer Goran Lečić Leka za Informer kaže da ga ne čudi što se ovolike cifre vrte oko novogodišnjih nastupa.
 Velike zvezde za doček nastupaju u Beogradu jer tada ovde dolazi sve više ljudi iz dijaspore, ali i regiona. Pevači dobijaju velike honorare jer se to gazdama klubova isplati. Do pre tri godine nije bilo tako, mnogi su pevali preko, a sad je Beograd postao muzički centar za Novu godinu – priča Leka.

Lukas na Zlatiboru za 50.000 evra

Za razliku od većine pevača koji će za doček pevati u Beogradu, Aca Lukas je pogodio tezgu u jednom lokalu na Zlatiboru. On će za svoj novogodišnji nastup dobiti honorar od 50.000 evra, a ulaznice koštaju od 80 do 120 evra.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila