“TEK SMO POČELI”

Slavni umetnik Miroslav Ilić, po mnogima kralj narodne pesme, povodom proslave Zlatnog jubileja 50 godina karijere i 72 rođendana, održao je 2 spektakularna, prepuna koncerta za redom u Štark Areni,10. i 11. decembra 2022. u Beogradu. Interesovanje je bilo ogromno, prvi koncert bio je rekordno rasprodat, 33 dana unapred, kako je mnogobrona publika ostala bez karata organizatori iz Hype produkcije najavili su još jedan koncert, za sutradan, što je bio pun pogodak, jer je Slavuj iz Mrčajevaca i njega napunio i bacio publiku ponovo u delirijum. Kada je Miroslav Ilić razdraganoj publici rekao: “Vidimo se sutra u isto vreme na istom mestu”, nastala je vriska i opšte oduševljenje.

YouTube: Happy TV

Velikan narodne muzike, Miroslav Ilić, program je otvorio sa pesmom” Devojka iz grada” koja je odmah podigla publiku. Miroslav je sve dao od sebe, šarmantno i lako, što je njemu svojstveno, dominirao je na sceni,  ređajući svoje najveće hitove, od kojih se mnogi smatraju evergrin muzikom.

Ko je gledao njegove nastupe, zna da je Miroslav veliki šoumen i da ume da fantastično zabavi publiku. Negov raskošni glas i neverovatna energija, bacili su publiku u trans koja je sa njim pevala svaku pesmu i igrala do kraja noći.

Specijalni gost legendarnog Miroslava Ilića bio je njegov veliki prijatelj megapopularni Aca Lukas koji je imao  nastup za pamćenje. Oba celovečernja koncerta, svirao je maestralni Miša Mijatović, takođe veliki prijatelj Miroslava Ilića, sa njegovim orkestrom sačinjenim od vrhunskih muzičara.

Uz porodicu, mnoge poznate ličnosti i ushićenu publiku Miroslav je svim srcem plenio. Stigle su mnoge čestitke iz svih krajeva sveta, posebna je bila od supruge Gordane koja mu je poklonila 50 ruža.

Miroslava smo zatekli sutradan, posle drugog koncerta u sjajnom raspoloženju, posle čestitki koje sam mu prenela od redakcije “Svet Australia” takođe i mojih, iako još u obavezama, za naš Portal dao je ekskluzivnu izjavu.

U Vašoj prebogatoj karijeri održali ste brojne mega koncerte širom sveta, kako se osećate posle dve prepune Štark Arene, dva jubilarna briljantna koncerta sa kojima ste bacili beogradsku publiku na noge i pokazali Vašu veliku umetničku moć? Koji je Vaš sveopšti utisak?

Presrećan sam što sam dočekao da slavim zlatni jubilej 50 godina rada i moj rođendan sa mojom vernom publikom, porodicom, prijateljima, kolegama, saradnicima, da se zahvalim svima onima koji su bili uz mene i sve ove godine me podržavali. Oba koncerta su bila veličanstvena. Još uvek sam pod snažnim utiskom, bilo je nezaboravno.

Hoćete li nastaviti da radite ovako grandiozne koncerte i iduće godine?

 

Naravno, “tek smo počeli”, nastaviću sa solističkim mega koncertima, rado ću Vas obavestiti.

Jeste li ugovorili Novu godinu, gde ćete pevati?

Nisam ni planirao iskren da budem da pevam za Novu godinu, posle ovih koncerata koje sam doživeo, najverovatnije neću nigde pevati, uživaću i odmatari se sa porodicom. Ali ću zato Vama i Vašim čitaocima, mojoj vernoj publici, poželeti sve najbolje u Novoj 2023. god.

https://www.youtube.com/watch?v=zVfrSgvUcD4

 

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila