Naša poznata pevačica Snežana Babić Sneki važi za jednu veoma pozitivnu i veselu osobu. U njenom društvu je uvek prijatno, a na javnim događajima se pojavljuje sa osmehom od uva do uva. Ipak, iza njenog širokog osmeha i pozitivnog stava krije se velika tuga.

Sneki je 2009. godine izgubila dve veoma važne osobe u svom životu. Njoj je te godine preminuo otac, a u tom periodu preživela je i bolan razvod od supruga Radomira Stojanovića, sa kojim je bila u braku sedam godina, ali nisu imali dece.

– Pričama iz svoje intime nikad nisam gradila karijeru i punila novinske stupce. Međutim, iz poštovanja prema svojoj publici, reći ću da je iza mene jedna teška godina kada je moj privatni život u pitanju. Izgubila sam oca, njegova smrt me je veoma pogodila. Ubrzo posle toga sam se razvela posle sedam godina braka. Taj deo priče je završen i ja sam nastavila dalje – rekla je pevačica tada.

Početkom 2017. godine, Sneki je doživela još jedan životni udarac, kada joj je preminula majka Vida koja se dugo borila s opakom bolešću.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila