U organizaciji „Estrada Australia“, krajem novembra, u Australiju dolazi legendarni estradni umetnik, čovek koji je u muzičkom smislu, zaustavio vreme, MIROSLAV ILIĆ.

O Miroslavu Iliću se gotovo sve zna. Vlasnik mnogobrojnih neverovatnih hitova koji su postali evergreen. Planetarno poznat i popularan, između ostalog i na petom kontinentu gde je gostovao nebrojeno puta. Poslušajte njegov čuveni hit „Ova noć“ –   https://www.youtube.com/watch?v=I3pLHBhFRfQ

Gošće na ovoj australijskoj turneji od 22 – 30. novembra su dve mlade i lepe devojke, Milica Ranković i Kristina Spalević, koje čine duet „Šmizle“. One su sa pesmama „Loši su na dobrom glasu“ (https://www.youtube.com/watch?v=JYFrO5zWwDY)  i „Kriminal“  (https://www.youtube.com/watch?v=17hjToP0Nzs), dospele u žižu javnosti. Ali, i po svom naglašeno seksi performansu kome je teško odoleti. Očigledno je da njihovo vreme tek dolazi.

Sve njih pratiće čuveni muzičar i kantautor Raško Spasojević Razvigor, takođe dobro poznat među našim iseljenicima u Australji, ali i širom dijaspore.

Nema sumnje da će na nastupima dragih umetnika iz Srbije biti vatreno i za pamćenje. Zato na vreme obezbedite ulaznice.

Za kraj, evo i rasporeda nastupa gostiju iz otadžbine, a tačnije informacije pogledajte na  posteru iznad (kliknite na fotku da uveličate). Takođe, posetite Facebook stranicu od „Estrada Australia“ gde imate sve potrebne podatke:

Pert, 22. novembar u Sicilian Club Balcatta, Melbourne, 23. novembar u The Heritage Bar Receptions Epping, Adelaid, 24. novembar u Sali crkvene opštine Sveti Sava Woodville Park, Brizben, 29. novembar u Srpsko-australijskom centru Willawong i Sidnej, 30. novembar u Srpskom centru Bonnyrigg.

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila