Listajući foto-albume naletim na ovu lepu fotku koja prikazuje tri mlade i lepe devojke. Ista je nastala u restoranu New Erope u Melburnu, 2016. kada su uz pratnju Borisa i Aška nastupale.

U pitanju su, sa naslovne fotografije, s leva na desno: Žaklina Mirković (Lina Žaklina), iz istočne Makedonije, Dragana Žozi iz Banja Luke i Beograđanka Teodora Stoševska.

Od tada je prohujalo šest godina. Gde su i šta danas rade?

TEA STOŠEVSKA

Počeću od Teodore (Tea) koja uglavnom i najviše nastupa u Beogradu u klubovima i restoranima. Takođe, Tea je imala izuzetno uspešne i zapažene nastupe po Makedoniji u Skoplju i Hrvatskoj u Zagrebu skoro, gde će opet na leto da ide.

Jedno vreme bila u takmičenju “Zvezde Granda” prošla par krugova gde su njeni nastupi i styling bili izuzetno primećeni. U međuvremenu je počela da radi kao profesor baleta u baletskoj školi eto.

“Uklapam svirke i časove baleta, pravim koreografije u slobodno vreme i treniram kad stignem” – kaže Tea u izjavi za naš Portal.

Tea, Lina i Dragana u restoranu New Europe

Žali što nije nije često u kontaktu sa devojkama sa slike ali se povremeno čuje sa njima i najvažnije je da su ostale su dobrim odnosima.

LINA ŽAKLINA

Vrckavo devojče iz istočne Makedonije, Žaklina Mirković, koja je u muzičkim krugovima poznata po umetničkom imenu Lina Žaklina, posle te 2016. boravila je u Sidneju 2019. Trenutno radi u Kičevu i još se nije udala – kaže, kad naleti pravi.

DRAGANA ŽOZI

Dragana Žozi, kršna devojka iz Banja Luke kaže da je u kontaktu sa Teom, a sa Linom manje jer je “menjala profile u poslednje vreme”.

U izvai za Portal, Dragana je rekla:

“I dalje sam neudata i nemam djece. Za ovih 5 i po godina dosta sam nastupala po Njemačkoj, Svajcarskoj, čak sam radila i u Kanadi 2 mjeseca, Švedskoj, Luksemburgu, a i Istanbulu. Cijelo vrijeme se bavim samo pjevanjem i uspjela sam ostvariti neke, po meni, životne ciljeve. Nisam se oprobavala u snimanju pjesama, što ne znači da neću. Inače, kada nisam po turnejama po inostranstvu, redovno radim širom BiH. Sto se Teje tiče, jako dobru karijeru ima, nastupa po Beogradu stalno po elitnim lokalima i snimala je dosta…”

Pogledajte donje fotke kako ove lepotice izgledaju danas.

Tea Stoševska

Lina Žaklina

Dragana Žozi

Naravno, želimo imp uno uspeha u daljem životu i karijeri pa da nas uskoro obraduju venčanicama. I, naravno, da nam opet dođu u Australiju.

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila