Super seksi bruneta iz Beograda koja za mesto stanovanja takođe ima i Sidnej, DUŠICA GRABOVIĆ, na tradicionalnom fudbalskom turniru “Karađorđev kup” koji se tokom ovog vikenda održava u Melburnu, napravila je pravi muzički lom.

Počev od petka veče, gde je u prostorijama Srpskog sportskog centra u Keysborough na čijim terenima se igra kup ju ordanizaciji FK Drina iz Noble Parka, atmosferu dovela do usijanja kojom prilikom je bilo i igranja na stolovima, a novčanice od 100 i 50 dolara se prosto lepile za Duškin mikrofon, pa onda i sutradan, po danu i uveče, ova enegretična bruneta je baš usijala atmosferu.

Osim nje, uz bend u sastavu Dragan Milosavljević i Pavle Nedučić, nastupili su i pevači krajiških izvornih pesama Mile Delija, Savo, Davor i Ljubiša koji su takođe imali svoju vernu publiku.

Svojim seksi performansom i već poznatim igračkim ritmom, prosto je mamila mlade fudbalere i njihove familije i prijatelje iz svih krajeva Australije, Perta, Adelaida, Brizbena, Sidneja i naravno Melburna, da se prosto takmiče ko će dati veći bakšiš. Oni stariji su mogli samo da uzdišu i sa setom gledaju i sečaju se prohujale mladosti. Bilo je, kako je sama pevačica rekla, mnogo udvaranja što je i uobičajeno kad se pod uticajem maligana gubi kontrola, ali i nepristojnih ponuda koje je Dušica elegantno odbila. Kako je napomenula “sve je to normalno u šou biznisu”.

Ovaj tradicionalni fudbalski praznik koji se svake godine održava prvog vikenda u oktobru i uvek u organizaciji različitog kluba veliki je i značajan događaj za celokupnu srpsku zajednicu Australije. Glavni sponsor kupa koji dodeljuje veliki prelazni pehar je jedini srpski list u Australiji koji izlazi na ćirilici već skoro 29 godina “Srpski glas”.

Sam događaj je više od fudbalskog turnira jer posetioci su imali prilike da budu učesnici svojevrsnog vašara gde su se na ražnju okretali prasići i jagnjad, a u velikom zemljanom loncu majstor Rajko je pripremio čuveni svadbarski kupus od deset vrsta mesa koji se kuvao čitavih 16 sati, te nezamenjivi srpski roštilj sa ćevapima, svinjskim vratom, kobasicama i lepinjama, gde su se isticali Dragan Ignjić i MIljan Stanković. Prste da poližeš. Za mališane je organizovan takozvani “Jumping Castle” koji im je pružao zanimaciju čitavo vreme turnira. Naravno, nisu izostali ni šatori sa raznoraznim suvenirima.

Evo i par video spotova od petka veče

One koje zanimaju rezultati sa kupa upućujem na stranice Srpskog glasa i Vesti, a mi smo se fokusirali na zabavni momenat ovog velikog događaja. Više fotografija možete videte na Facebook strani dole potpisanog.

 

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila