• Sve je spremno, još samo da nađem muža – kaže, uz širok osmeh, vrckava i seksi pevačica.

Susret sa Dušicom Grabović na fudbalskom kupu “Karađorđev kup” bilo je viđenje dvoje dobrih prijatelja posle dužeg vremena. Dušica ništa nije izgubila od lepote i šarma kojim je osvajala estradu i prijatelje. U podužem razgovoru, dotakli smo se mnogih tema, a u jednom trenutku neka setna senka je Dušici prešla preko lica. Samo koji minut ranije ona je uzela u zagrljaj jednu malu devojčicu.

– Idu godine, moj Rade. Moram da se skrasim što pre! – reče ona i naglasi kako je neka vrsta konkursa za muškarce otvoren.

Dušica je trenutno sama ali, kako reče, njeni kriterijumi za muža su dosta zahtevni. Ipak, na prvo mesto stavlja ljubav jer bez toga brak ili veza ma koliko para se vrtelo, ne može da funkcioniše. Nije želela da otkrije o kojim se kriterijumima radi već to prepušta kandidatima da sami otkriju.

Saznao sam još nekih pikanterija. Dušica reče da u Australiji ostaje do sredine novembra. Za to vreme će imati niz nastupa, mnogi su već dogovoreni u Sidneju gde ima prebivalište. Kaže da planira kad mikrofon okači o kiln da se za stalno vrati u Sidnej, ali za sada njen estradni život je u Beogradu gde osim Srbije i regiona  veoma često nastupa po Evropi a u Australiju je stigla nakon gostovanja u Kanadi i Švedskoj.

E, pa, muškarci, vi ste na potezu.

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila