Pre par dana razgovaram sa prijateljima i kolegama o srpskim voditeljkama koje su, ruku na srce, najlepše na svetu. Ali, nije zanemarljivo i mnogo obrazovanije od ovih u Australiji. Apostrof mi je bio na Maji Nikolić i Nataši Miljković koje su bile na RTS  i za koje sam ubedljivo tvrdio da su novinarske svetskog kova, harizmatične, lepe, elokventne i nenametljive a uprkos tome – dominantne!

Nije prošlo ni dva dana, kad N1 sajt donese izvanrednu vest da ove istinske orleanke prelaze na “NOVA S” i započinju emisiju uživo “Među nama”. Da ne bih previše prejudicirao i naglabao, sa zadovoljstvom prenosim vest sa N1. Ujedno ovim divnim damama koje su i kume, želim mnogo uspeha na novom poslu.

 

Poznata TV lica Maja Nikolić i Nataša Miljković od jeseni prelaze na Televiziju NOVA S gde će uređivati i voditi popodnevnu emisiju “Među nama”.

U novom formatu, Maja i Nataša će obrađivati sva aktuelna dešavanja kroz priloge i uključenja reportera sa terena. Baviće se fenomenima, analizom društva i porodice, socijalnim temama, muško-ženskim odnosima. Pored relevantnih sagovornika, autorke će u program uključiti i publiku iz studija koja će imati priliku da postavlja pitanja glumcima, pevačima, sportistima…

Izvršna direktorka United Media Aleksandra Subotić poželela im je dobrodošlicu u tim vrhunskih novinara koji su već deo Televizije NOVA.

“Nataša i Maja su vrhunski profesionalci, novinarke sa ogromnim iskustvom i izuzetno je zadovoljstvo što su se pridružile našem timu i što će zajedno raditi novu emisiju koja će, verujemo, svojim originalnim konceptom odmah osvojiti gledaoce. Oni su već navikli da na našim televizijama gledaju najkvalitetniji program a tako će biti i ubuduće. Emisija ‘Među nama’ samo je jedno od iznenađenja koja spremamo od jeseni”, ističe Aleksandra Subotić.

Pogledajte galeriju ovih prelepih dama srpskog Tv novinarstva

“Jako sam srećna i uzbuđena zbog nove emisije koju pokrećemo na Novoj, kao i zbog svog prelaska u ovu medijsku kuću koja radi po najvišim standardima. Volim izazove, svaki početak donosi novu, dobru energiju koju oseća ceo naš tim i svi se radujemo početku nove sezone. Svakog popodneva ćemo u emisiji ‘Među nama’ proći sve aktuelnosti, ono što nas zanima, raduje ili brine, uz mnogo zabave. Biće to, sigurna sam, najbolji način da zajedno provedemo popodne”, kaže autorka emisije Maja Nikolić.

Njena koleginica i koautorka emisije “Među nama” Nataša Miljković jedva čeka jesen.

“Moja pluća su oduvek u poslu tražila više vazduha. Verujem da je on najvažniji za kreativnost, slobodu, za saznanje gde smo i ko smo. Kako stojimo? Gde smo krenuli, a dokle smo stigli? Zahvalna sam TV Nova S, menadžmentu United Media jer su na prvom sastanku jasno stavili do znanja da su nam vazduh i sloboda dati bez reversa i uslovljavanja. A ovo je vreme kada je to važnije od svega. Jedva čekam ovu jesen, sve važne, sve prećutane, životne, zanimljive, ali i bolne teme, sve o čemu čeznemo i što nam nedostaje biće ‘Među nama’”, navodi Nataša Miljković.

Gledaoci će novi, popodnevni format moći da prate od sredine septembra kada startuje jesenja programska šema.

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila