Po meni, najbolja ikada snimljena serija u Srbiji „Senke nad Balkanom“ od jeseni (za nas u Australiji, od proleća), tačnije u oktobru, na nezavisnoj N1 televiziji, počeće sa prikazivanjem svoje druge sezone. Prva sezona koja je imala 16 nastavaka, iskreno, odgledao sam u dva dana jer toliko napeto i prikazuje skrivenu a možda iz nekog razloga, kamufliranu istoriju Balkana uoči Drugog svetskog rata.

Sjajni umetnik, glumac i režiser Dragan Bjelogrlić, ponudiće nam još bolji dramski prikaz. Ekipa je gotovo ista kao i u prvom delu serije od pre dve godine, a to su: Dragan Bjelogrlić, Andrija Kuzmanović, Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski… i naravno, tu su i nova imena sa ulogama dodeljenim: Leoni Paraminski, Nataši Ninković, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Marku Grabežu, Igoru Đorđeviću i Petru Strugaru.

 

Našim čitaocima uz ovaj prilog nudimo trejler u kojem možete videte I poslušati muzičku numeru “Barjak” koju izvodi slovenačka grupa “Sestre”: https://www.youtube.com/watch?v=WHGZL1vmYcs&feature=youtu.be

Preporučujemo čitaocima da obavezno pogledaju prvu sezonu koju mogu naći na Youtube, da bi imali predstavu o čemu se radi. Uživajte!

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila