Na veliku radost kanadske publike naša velika zvezda Stojanka Bodiroža Ćana, krajem marta stiže na dvonedeljnu turneju po Kanadi.

Karte za četiri velika koncerta već su u predprodaji i idu odlično.

Zatekla sam Ćanu na sinimanju nove pesme pa smo kratko popričale telefonom.

Vlada nezapamćeno interesovanje, Ćano, za Vaše koncerte u Kanadi. Traži se karta više. Recite nam nešto više o turneji, u kojim gradovima nastupate?

– Jako se radujem sto dolazim u Kanadu jer znam da me moja verna publika tamo čeka. Nastupaću sa svojim klavijaturistom Igorom Salamonom na svim koncertima. Zahvaljujem se svima na divnim porukama dobrodošlice  koje sam dobila na društvenim mrezama.

Koncerti su:

29.03. WINDSOR

30 .03. HAMILTON

05.04. MISSISAUGA

06.04. KITCHENER

Da li planirate da dođete u Ameriku; ovde Vas publika takođe željno očekuje. Na radio programima često se mogu čuti Veše pesme: Teške godine, Kućo moja stara, Sve je moje tamo, Prava familija, Moja ljubav zabranjena… Da li  Vas to raduje?

– Naravno, veoma sam srećna što se moje pesme traže i slušaju u Americi i Kanadi . Za turneju po Americi plan postoji; više detalja ću vam moći reći u maju mesecu.

Za kraj ovog kratkog razgovora šta biste poručili?

– Želim da pozdravim sve naše ljude koji žive u Kanadi. Mojoj publici poručujem da dođu na koncerte jer ću dati sve od sebe da bude veselo i nezaboravno.

Takođe pozdravljam širom sveta vaše čitaoce .

Voli vas vaša Ćana!

Slavica Momaković


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila