Poznatu i cenjnu pevačicu Slađanu Ristić, koja živi i radi u Las Vegasu zatekli smo u pripremama za lep američki praznik Thanksgiving – Dan Zahvalnosti. 

Slađana, hoćeš li praznik Thanksgiving iskoristiti za odmor ili ga proslavljaš ?

– Jako volim ovaj praznik jer je običaj u Americi da se na taj dan skuplja porodica. Bez obzira na udaljenost na ovaj praznik svi su zajedno, što je divno..l Tradicionalno  se sprema  ćurka, ovde sam naučila kako se priprema. Praznik ću proslaviti u krugu porodice i uživati sa njima. 

Nedavno si se vratila iz Srbije; kako si se provela?

– Bila sam 2 meseca na odmoru, septembar i oktobar. Najviše vremena sam provela u Beogradu, zatim sam bila u Novom Sadu, Vršcu, Nišu… Obišla sam najmilije… Bilo je i nekoliko nastupa. Sve u svemu bilo je veoma lepo.

Da li si se navikla na život u Americi, koliko si dugo ovde?

– U Americi živim 7 godina. Iskreno da ti kažem pola srca mi je tamo, pola vamo. Kada odem u Beograd osećam se tako, kao da nikad nisam otišla. U Americi mi je zaista jako lepo. Živim sa suprugom u Las Vegasu, imamo divan apartman, mnogo prijatelja…

Hoćeš li uskoro doći u Čikago?

-Volela bih ,Čikago nikako ne bih mogla da odbijem, to je moj najomiljeni grad posle Beograda. Ako dođem, vidimo se… Pozdravljam ovom prilikom sve moje prijatelje tamo.

Hvala Sladjana na razgovoru nadam se da će mo se uskoro videti…

Slavica MOMAKOVIĆ

 

. 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila