Krajem 80-tih i početkom 90-tih ova lepotica je boravila u Australiji. Posetioce je privlačila, kako glasom tako i svojom lepotom i stasom. Onda je dugo nije bilo dok se nije skrasila, izgleda zauvek, u Sjedinjenim Američkim Državama, tačnije u Las Vegasu.

Slađana Ristić, poznata pevačica iz Beograda, može se slobodno reći, ima zavidnu muzičku karijeru. Snimila je sedam CD, gostovala na mnogim televizijama, turnejama, učestvovala na raznim festivalima, humanitarnim priredbama… Može se reći da je sa pesmom proputovala pola sveta.

Slađana, kada si došla u Ameriku?

–       Došla sam u Čikago 2012. godine. Imala sam mnogo ugovorenih nastupa! Za Čicago mogu reči da je to moj drugi voljeni grad posle Beograda. U njemu sam upoznala čoveka svog života i udala se, stekla mnogobrojne prijatelje.

Kakvi su tvoji muzički planovi? Da li ćeš uskoro snimiti nešto novo?

–       Odavno priželjkujem da uradim jedan CD sa starogradskim pesmama i romansama. Polako radim na tome.

Trenutno živis u Las Vegasu. Kako ti je tamo? Imaš li više posla nego u Čikagu?

–       U Las Vegasu imamo lep stan i kada se probudim ugledam plavo nebo bez oblaka! Klima je fantastična, grad izgleda kao bajka, prekrasan je. Uživamo! Što se tiče posla radim kao i do sada. Pevam gde me pozovu, putujem po celoj Americi.

Raduje me Slađana da ćemo se ponovo videti u Čikagu. Reci nam nesto o tome.

–       Sa velikim zadovoljstvom dolazim u Čikago. Pevaću za doček Srpske nove godine u restoranu BOURBON sa mojim dragim kolegama istovremeno i prijateljima; Slavicom Momaković, Draganom Negovanovićem i Radomirom Filipovićem. Volim da kažem da me tamo čeka moja mala prijateljska familija.

Na izmaku je stara godina, ulazimo u novu 2019. Šta bi poželela našim čitaocima?

–       Poželela bih svima pre svega zdravlje, mnogo ljubavi i uspeha na svim životnim poljima. Vasoj redakciji takođe – SREĆNA NOVA 2019. GODINA.

Zaista, želimo ovoj divnoj ženi i umetnici da je što više ima u javnosti,  jer kvalitetni umetnici ne smeju ostati po strani.

Slavica MOMAKOVIĆ 

Našim čitaocima preporučujemo da poslušaju i pogledaju Slađanu u pesmi “Niška banja” na sledećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=73lsNa2GS3g

FOTO GALERIJA:


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila