01 Decembar, 2021

CECA JE HTELA DA OSTAVI PEVANJE: Čvrsto je odlučila da bude samo supruga i majka, a onda joj je Željko rekao… OTKRILA ARKANOVU DRUGU STRANU (VIDEO)

Svetlana Ceca Ražnatović šokirala je izjavom da je htela da napusti pevanje i bude samo majka i supruga, ali joj je tu fiks ideju iz glave izbacio pokojni muž Željko Ražnatović Arkan.

“Sve dok je bio živ Željko je mnogo uticao na moju karijeru: na spotove, na to šta ću obuči. Insistirao je da se oblačim sesepilno, negde sam se i protivila. Ti si mlada i scena trpi sve, moraš da budeš slobodna na bini i ja sam ga naravno slušala jer sam bila mlađa”, kaže Ceca Ražnatović i priznaje da ju je suprug držao kao princezu na zrnu graška.

“Imala sam tu ideju da napustim pevanje. Imala sam 20 godina i rekla sam mu, to je bilo posle ‘Kukavice’, da ostavim svoju karijeru da bi bila supruga, majka i sva sam se bila udubila u tu svoju blesavu teoriju. I on me gleda i kaže: Stvarno?! I ti si to stvarno čvrsto odlučila?! I rekao mi je: Molim te, saberi se”, ispričala je Ceca.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila