Pišući o estradnim umetnicima i umetnicima iz drugih oblasti, od čega sam sa nekima ostvario i prijateljske odnose, bilo je situacija koje su mi se zauvek urezale u pamćenje. Nije šala, u pitanju je više od 40 godina. Zato ću ovde, na otvorenoj sceni, pokušati da se setim nekih zanimljivih detalja iz tih druženja. U to vreme sam bio dopisnik izdavačke kuće „TV Novosti“ iz Beograda, a prvenstveno sam pisao za njihov muzički magazin „Sabor“ kojeg danas, na žalost, nema. A bio je, na neki način, muziči manifest. Osnovali su ga, nedavno tragično preminuli kralj narodnog melosa Šaban Šaulić i Lepa Brena. I gurao je dok je moglo, sve dok nisu počeli duvati neki „drugi vetrovi“. Redosled sećanja nije hronološki, već onako đuture, kako koje navire.

Ne viđam je često u zadnje vreme, tačnije u zadnjih par godina iz prostog razloga što Dušica Grabović, zvanično stanovnica Australije, vreme uglavnom provodi u Evropi. To je i razumljivo jer je ovdašnje tržište malo pa ne bi toliko došla do izražaja. Po nekima kontraverzna i skandalozna a po meni, koji je dobro poznajem, ipak i pre svega svoja, Dušica fura neki svoj životni fazon i prema osobama se uglavnom postavlja onako i na način kako je ona doživljava.

Ono što mnogi ne znaju jeste činjenica da Dušica ima najlepšu pozadinu na estradi. Gotovo je izvajana do savršenstva i ona se ne libi da to i naglasi prilikom slikanja ili nastupa u celini. Tako, da neću pogrešiti ako kažem da je upravo ona najguza estrade! Naravno, Dušica je u celini seksi i lepo građena, rečju riba i po što bi rekli osvedočeni šmekeri. Ona nije samo pevačica što bi mnogi u prvi mah pomislili, ona je jako svestrana.

Fascinira njena transformacija od carinske pandurke na Beogradskom aerodromu do zanosne crnke koja često muški deo publike baca u očaj a kod žena izaziva ljubomoru. Sreo sam je, to jest, upoznao pre nekih šest godina u noćnom klubu „Adrenalin“ u Melburnu, gde je imala nastup. Oduševio me njen način komuniciranja, a na moje sarkastično pitanje „gde ti je dečko“, elegantno mi je „spustila“: „Nisam od onih koji voda nosače kofera sa sobom“! Istog momenta smo postali, takoreći, instant prijatelji.

JEDAN OD SUSRETA SA DUŠICOM U „ADRENALINU“

Od tada sam je sreo mnogo puta, uglavnom u Melburnu koji Dušica obožava bez obzira što živi u Sidneju. Poslednji put pre dve godine kada je nastupala sa nekadašnjom zvezdom Granda Nemanjom Nikolićem i to je bio srdačan susret. Reče da puno putuje i da gotovo nema slobodnog vremena, a na moje pitanje kad planira pred Oltar, odgovorila je da još uvek „čeka princa iz snova“, ali on nikako da se pojavi.

  • Taman kad se za nekoga zainteresujem, on ubrzo pokaže svoje pravo lice i – ode mast u propast, kaže ova lepojka koja je svesna da se približava godinama kada će morati da donese važnu odluku, ali za sada uživa u lepotama i prilikama koje joj se pružaju.

SA ENRIKE IGLESIJASOM DOJ RADILA NA BEOGRADSKOM AERODROMU

Za one koji ne poznaju Dušicu toliko dobro, preporuka je da paze šta govore a još više da ne pokušavaju ništa na silu jer devojka ima crni pojas u karateu i nije preporučljivo izigravati junačinu. Radeći na aerodromu, srela je mnogo interesantnih faca a među njima i čuvenog Enrikea Iglasijasa. Jedno vreme je radila i kao fotomodel u Sidneju gde je reklamirala kupaće kostime. Takođe je veliki fitnis fanatik i ghotovo svakodnevno provodi par sati u teretani koja joj pomaže da održi savšenu liniju.

POLJUBAC ZA PRIJATELJE U AUSTRALIJI – POVRATAK IZ TERETANE

Jedno je sigurno, a to je i sama rekla, da će kad odluči uploviti u mirnu luku, sidro baciti u Australiji. Da li u Sidneju ili Melburnu ili čak u nekom egzotičnom mestu Kvinslanda potpuno je nebitno. Do tada komuniciramo preko društvenih mreža pa otprilike znam njeno profesionalno kretanje, dok privatno ostaje privatno i to je taj neki njen začarani krug u koji mogu ući samo odabrani.

DA ZAGOLICA MAŠTU – REKLAMIRANJE KUPAĆEG KOSTIMA


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila